luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Sóc feliç?/I’m happy?/Soy feliz?

Tenim intermitències de felicitat perquè intentem obtenir-la d’aquí, d’aquest món que és la terra de les intermitències.

PUNTS 9/12/20: * Déu es sempre feliç, és el Joiós. Som fills Seus i, per tant, per què no hauríem de tenir aquesta felicitat? *

Procurant-nos felicitat de les coses materials.., ens posem abast de l’obsolescència expressament programada per omplir les butxaques d’altres que, també es procuren felicitat basant-se en la necessitat dels altres, i creant aquesta necessitat per a obtenir la seva pròpia felicitat, que, també serà intermitent depenent dels seus comptes corrents. També, si el nostre benestar el posem en mans d’altri: “quan estic amb aquesta persona.., sóc feliç; aquell no em fa feliç; etc.., ” la felicitat hi serà de vegades i d’altres no hi serà. Si volem felicitat constant només hi ha un camí: entendre que sóc una ànima, entendre que Déu és una ànima també i que jo provinc d’Ell, fill d’Ell; i que, per tant, la felicitat és al meu “ADN” de l’ànima, res relacionat amb el cos, la matèria.

I’m happy?

We have intermittences of happiness because we try to obtain it here, from this world that is the land of intermittences.

POINTS 12/09/20: * God is always happy, He is the Blissful. We are His children and therefore why shouldn’t we have this happiness? *

Procuring us happiness from material things.., we put us in the reach the obsolescence expressly programmed to fill the pockets of others who also seek happiness based on the need of others, and creating this need in order to obtain their own happiness, which, it will also be intermittent depending on your checking accounts. Also, if we put our well-being in the hands of others: “when I am with that person.., I am happy; that person does not give me happiness; etc..,” sometimes happiness will be and sometimes it will not be. If we want constant happiness there is only one way: to understand that I am a soul, to understand that God is also a soul and that I come from Him, His son; and that, therefore, happiness is in my “DNA” of the soul, nothing related to the body, the matter.

Soy feliz?

Tenemos intermitencias de felicidad porque intentamos obtenerla aquí, de este mundo que es la tierra de las intermitencias.

PUNTOS 09/12/20: * Dios es siempre feliz, es el Dichoso. Somos hijos suyos y, por tanto, ¿por qué no deberíamos tener esta felicidad? *

Procurándonos felicidad de las cosas materiales.., nos ponemos alcance de la obsolescencia expresamente programada para llenar los bolsillos de otros que, también se procuran felicidad basándose en la necesidad de los demás, y creando esta necesidad para obtener la su propia felicidad, que, también será intermitente dependiendo de sus cuentas corrientes. También, si nuestro bienestar lo ponemos en manos de otros: “cuando estoy con esa persona.., soy feliz; ese no me da felicidad; etc..,” la felicidad será a veces y otras no será. Si queremos felicidad constante sólo hay un camino: entender que soy un alma, entender que Dios es un alma también y que yo provengo de Él, hijo de Él; y que, por tanto, la felicidad está en mi “ADN” del alma, nada relacionado con el cuerpo, la materia.One comment on “Sóc feliç?/I’m happy?/Soy feliz?

  1. Retroenllaç: SER FELIÇ/BE HAPPY/SER FELIZ | lumminiscències

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: