luminiscències 2013/2022

Tu pensamiento construye tu realidad

Cansament mental/Mental fatigue/Cansancio mental

Cansament mental

La dispersió i la velocitat en que es desenvolupen els pensaments, és un factor que incideix directament en no poder tenir la ment clara.

SLOGAN 31/12/20: * Per poder experimentar l’estat d’una personificació de poder, reduïu la velocitat dels vostres pensaments.*

Aturar els pensaments és gairebé impossible de fer, però en meditació s’aconsegueix que no se solapin, que hi hagi un espai de silenci entre ells; la qual cosa aporta un benefici gradual i en augment cada vegada que es practica. Aquella velocitat és el què hem de minorar si volem mantenir un estat de serenitat i claredat mental.

Mental fatigue

The dispersion and the speed at which thoughts develop is a factor that directly affects not being able to have a clear mind.

SLOGAN 12/31/20: * In order to experience the state of an embodiment of power, slow down your thoughts. *

Stopping thoughts is almost impossible to do, but in meditation it is achieved that they do not overlap, that there is a space of silence between them; which provides a gradual and increasing benefit each time it is practiced. That speed is what we have to slow down if we want to maintain a state of serenity and mental clarity.

Cansancio mental

La dispersión y la velocidad en que se desarrollan los pensamientos, es un factor que incide directamente en no poder tener la mente clara.

SLOGAN 31/12/20: * Para poder experimentar el estado de una personificación de poder, reducid la velocidad de vuestros pensamientos. *

Detener los pensamientos es casi imposible de hacer, pero en meditación se consigue que no se solapen, que haya un espacio de silencio entre ellos; lo que aporta un beneficio gradual y en aumento cada vez que se practica. Aquella velocidad es lo que tenemos que aminorar si queremos mantener un estado de serenidad y claridad mental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: