luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Meditar a l’alba/Meditate at sunrise/Meditar al amanecer

✨Hi ha un benefici especial en meditar a les quatre de la matinada; en aquells moments hi ha, en la nostra franja horària, moltes persones submergint-se amb les seves millors vibracions i desigs pel món humà i pel planeta, i, potser no d’immediat, sinó gradualment, ens anirem sentint embolcallats en un núvol d’energia reparadora per a la pròpia ànima i per a totes les ànimes dels éssers humans del planeta, creat a l’èter per la unió de totes nosaltres en aquesta hora de silenci i de pau. Aquest és un acte elevat que, com a ànimes, aportem a moltes altres, consol, amor, companyia i connexió amb Déu, el Pare de totes nosaltres.
✨ There is a special benefit to meditating at four in the morning; in those moments there are, in our time slot, many persons immersing themselves with their best vibrations and wishes for the human world and for the planet, and, perhaps not immediately, if not gradually, we will feel enveloped in a cloud of regenerative energy to the soul itself and for all the souls of the human beings on the planet, created in the ether by the union of all of us in this hour of silence and peace. This is a as souls, we contribute to many others souls, comfort, love, companionship and connection with God, the Father of all of us the souls.
✨ Hay un beneficio especial al meditar a las cuatro de la madrugada; en aquellos momentos hay, en nuestra franja horaria, muchas personas sumergiéndose con sus mejores vibraciones y deseos por el mundo humano y por el planeta, y, tal vez no de inmediato, sino gradualmente, nos iremos sintiendo envueltos en una nube de energía reparadora para la propia alma y para todas las almas de los seres humanos del planeta, creado en el éter por la unión de todas nosotras en esta hora de silencio y de paz. Este es un acto elevado que, como almas, aportamos a muchas otras, consuelo, amor, compañía y conexión con Dios, el Padre de todas nosotras.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: