luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

En la malaltia i en les situacions/In sickness and in situations/En la enfermedad y en las situaciones

L’ànima dóna suport al cos i el cos llavors dóna suport a la ment mentre es va complint amb el karma. Si contínuament ens estem repetint interna o externament “estic malalta o ves que m’ha passat”, aleshores no ajudo a la ment perquè constantment li estic donant feina de netejar tota la brossa que li estic abocant i costarà més temps guarir-se de la malaltia o que la situació passi lleument; i a més, estaré influint als demés amb totes aquestes queixes, que no solucionen res, i s’amoïnaran. Tots plegats entrarem en una roda de patiment inútil, estèril. (Didi Sudesh)

The soul supports the body and the body then supports the mind while fulfilling karma. If we are continually repeating ourselves internally or externally “I am sick or look what happened to me”, then I am not helping the mind because I am constantly giving it work to clean up all the garbage that I am spilling and it will take more time to heal from the disease or that the situation passes slightly; and also, I will be influencing others with all these complaints, which do not solve anything, and they will worry. Together we will enter a wheel of useless, sterile suffering. (Didi Sudesh)

Resultado de imagen de rueda gif

El alma apoya el cuerpo y el cuerpo entonces apoya la mente mientras se va cumpliendo con el karma. Si continuamente nos estamos repitiendo interna o externamente “estoy enferma o fíjate que me ha pasado”, entonces no ayudo a la mente porque constantemente le estoy dando trabajo de limpiar toda la basura que le estoy vertiendo y costará más tiempo curarse de la enfermedad o que la situación pase levemente; y además, estaré influyendo a los demás con todas estas quejas, que no solucionan nada, y se preocuparan. Todos juntos entraremos en una rueda de sufrimiento inútil, estéril. (Didi Sudesh)

Resultado de imagen de rueda gif

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: