luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Benestar interior/Inner well-being/Bienestar interior

🪔Aquests moments de connexió amb Tu, em recorden que sempre estic acompanyada, només cal recordar-ho quan vinguin els moments difícils i incerts o de cansament mental. La meditació és tan necessària per aquest motiu, per refrescar la memòria de la Teva dolça Companyia.
🪔These moments of connection with You, remind me that I am always accompanied, it is enough to remember it when difficult and uncertain moments or mental fatigue come. Meditation is so necessary for this reason, to refresh the memory of Your sweet Company.
🪔Estos momentos de conexión Contigo, me recuerdan que siempre estoy acompañada, basta recordarlo cuando vengan los momentos difíciles e inciertos o de cansancio mental. La meditación es tan necesaria por este motivo, para refrescar la memoria de Tu dulce Compañía.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: