luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

El teu granet de sorra/Your grain of sand/Tu granito de arena

🐪Hi ha una dita africana que diu així: En una fila de camells l’últim va a la mateixa velocitat que el que va al davant.
Per tant, quina importància té en ser el que va al davant? Al final, tots travessaran el desert amb una petita diferència d’espai temps. Tots son importants. Tots som importants en la comunitat humana, doncs cadascú té una tasca que la sosté. Així doncs.., quan mirem cap el principi de la fila.., no ens hem de desanimar pensant “soc l’últim, sóc insignificant”, doncs, sense el teu granet de sorra, el desert no existiria. I, el més important, a ulls de Déu cada un és fill Seu, i segurament es fixa més en l’últim que en el primer.
🐪 🐪There is an African saying that goes like this: In a row of camels, the last one goes at the same speed as the one in front.
So how important is it to be the one in front? In the end, they will all traverse the desert with a slight difference in space and time. They are all important. We are all important in the human community, as each one has a task that supports it. So.., when we look towards the beginning of the row.., we must not be discouraged thinking “I am the last, I am insignificant”, because, without your grain of sand, the desert would not exist. And, most importantly, in the eyes of God each one is His child, and surely he looks more at the latter than the former.
Tu granito de arena
🐪🐪🐪 Hay un dicho africano que dice así: En una fila de camellos el último va a la misma velocidad que el que va delante.
Por lo tanto, ¿qué importancia tiene en ser el que va delante? Al final, todos atravesarán el desierto con una pequeña diferencia de espacio tiempo. Todos son importantes. Todos somos importantes en la comunidad humana, pues cada uno tiene una tarea que la sostiene. Así pues.., cuando miramos hacia el principio de la fila.., no hay que desanimarse pensando “soy el último, soy insignificante”, pues, sin tu granito de arena, el desierto no existiría. Y, lo más importante, a ojos de Dios cada uno es hijo Suyo, y seguramente se fija más en el último que en el primero.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: