luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Dolça proximitat/Sweet proximity/Dulce proximidad

⭐Quan sóc conscient de que tothom, en la forma d’ànima, som germans.., una dolça sensació envaeix la meva ment; perquè, en aquesta forma, tots som éssers de llum que estan coberts de cossos, tal com si fossin vestits que es canvien quan és el moment adequat. Quan sento això, sento la proximitat de la família i totes les resistències, pors i intranquil·litats s’esvaeixen, doncs s’ha obert l’autèntica naturalesa de la humanitat als meus ulls. Passi el que hagi de passar, sempre he de recordar això: “fills d’un sol origen Diví”.
⭐⭐ When I am aware that everybody, in the soul form, we are brothers.., a sweet sensation invades my mind; because, in this format, we are all beings of light that are covered of bodies, just as if they were suits that they change when the fitting moment arrive. When I feel that, I feel the closeness of the family and all resistances, fears and restlessness vanish, because the true nature of humanity has been opened to my eyes. Whatever has to happen, I must always remember this: “children of a single Divine origin”.
⭐⭐⭐ Cuando soy consciente de que todos, en la forma de alma, somos hermanos.., una dulce sensación invade mi mente; porque, en esta forma, todos somos seres de luz que están cubiertos de cuerpos, tal como si fueran trajes que se cambian cuando es el momento adecuado. Cuando siento eso, siento la cercanía de la familia y todas las resistencias, miedos y intranquilidades se desvanecen, pues se ha abierto la auténtica naturaleza de la humanidad a mis ojos. Pase lo que tenga que pasar, siempre he de recordar esto: “hijos de un solo origen Divino”.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: