luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’ésser/Being/El ser

L’ésser

ॐ Om: Jo sóc l’ésser conscient, l’ésser vivent, l’ànima

La Teoría de la Inmortalidad Cuántica » El Efecto Mandela

ओम शांति

शांति Shanti: La meva essència és la pau

Ja hi ha quelcom que es fa urgent d’entendre en aquest temps que estem vivint, i és, la comprensió profunda de quí i què som de veritat. Doncs, si acceptem aquesta comprensió profunda, podrem tolerar i no desesperar, i veure amb serenitat tot el que passi pel nostre interior i pel nostre exterior.
Ara cal enfortir la nostra enteresa, altrament dit resiliència, amb la obertura de ment, i així, poder reconèixer la nostra realitat separada d’entendre’ns només com un cos. Si acceptem totalment el fet de ser l’ésser, sanem la nostra realitat, i aleshores la serenitat ens abraça completament degut a entendre la nostra immortalitat i el pas per aquest món mitjançant aquest cos que ens acull temporalment.
“L’amor genuí es desperta quan reconeixem l’ànima en els ulls de l’altre” L’ésser no té gènere.

Being

ॐ Om: I am the conscious being, the living being, soul

ओम शांति

Ray Kurzweil cree que podremos ser inmortales para el 2029 | Sophimania

शांति Shanti: My essence is peace

There is already something that is urgent to understand in this time that we are living, and that is, the deep understanding of who and what we really are. Then, if we accept this deep understanding, we can tolerate and not despair, and see with serenity everything that happens inside and outside of us.
Now we must strengthen our entirety, that is, resilience, with an open mind, and thus, be able to recognize our reality separated from understanding ourselves only as a body. If we totally accept the fact of being the being, we heal our reality, and then serenity embraces us completely due to understanding our immortality and the passage through this world through this body that temporarily welcomes us.
“Genuine love awakens when we recognize the soul in the eyes of the other” Being has no gender.

El ser

ॐ Om: Yo soy el ser consciente, el ser viviente, el alma

ओम शांति

filosofia - Mind42: Free online mind mapping software

शांति Shanti: Mi esencia es la paz

Ya hay algo que se hace urgente de entender en este tiempo que estamos viviendo, y es, la comprensión profunda de quién y qué somos de verdad. Pues, si aceptamos esta comprensión profunda, podremos tolerar y no desesperar, y ver con serenidad todo lo que pase por nuestro interior y por nuestro exterior.
Ahora hay que fortalecer nuestra entereza, es decir, resiliencia, con la apertura de mente, y así, poder reconocer nuestra realidad separada de entendernos sólo como un cuerpo. Si aceptamos totalmente el hecho de ser el ser, sanamos nuestra realidad, y entonces la serenidad nos abraza completamente debido a entender nuestra inmortalidad y el paso por este mundo mediante este cuerpo que nos acoge temporalmente.
“El amor genuino se despierta cuando reconocemos el alma en los ojos del otro” El ser no tiene género.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: