luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Satsanga, la companyia al camí espiritual – Swami Satyananda Saraswati

És així mateix.., si em permets l’afegiré a una reflexió sobre la mala i la bona companyia que vaig escriure fa uns dies.. Gràcies per compartir-ho. Om shanti.  Al final ho rebloguejo en un nou article. HOLI-DHURIYA La festa dels colors.

🟢Si som en un camí espiritual, envoltem-nos dels suports que ens facin més fàcil el camí. Rodegem-nos de persones afins que ens ajudin a enfocar-nos, sinó, haurem de lluitar amb els nostres propis “dimonis” que voldran tornar a agafar el control de la nostra vida. Hem decidit canviar i tots els costums anteriors, els patrons seguits durant anys, se’ls ha de restar força. Això ho fem en tot moment i encara que ens sembla que no avancem.., si mirem enrere ens adonem que el passat ja no té gaire a veure amb qui m’estic tornant per decisió pròpia. Així doncs, haig de tenir cura de la companyia amb qui passo l’estona, no sigui que en un tres i no res.., els esforços no serveixin i arribi el cansament. La festa de Holi i Dhuriya és una celebració del color amb el que ens tenyim amb el que ens tenyeixen els demés.., i és exactament això: la companyia ens acoloreix tan si volem com si no. La Companyia Divina és la millor que podem mantenir al nostre costat mentre ens reconeixem com a éssers espirituals, és la Companyia que ens acoloreix dels colors més purs. Però també estem aquí, a la Terra.., per tant, tinguem-nos una mica de pietat i triem bé la companyia de les persones, també la companyia dels pensaments. Ajudem-nos! Així també ajudarem als demés.

🟢If we are on a spiritual path, let us help ourselves with the supports that make the path easier for us. We surround ourselves with like-minded people who help us focus, otherwise, we will have to fight with our own “demons” who will want to regain control of our life. We have decided to change and all the previous customs, the patterns followed for years, must be weakened. We do this at all times and even if it seems that we are not moving forward.., if we look back we realize that the past no longer has much to do with who I am becoming by my own decision. So, I have to be careful of the company with whom I hang out, lest in a jiffy.., efforts are useless and fatigue arrives. The Holi and Dhuriya party is a celebration of the color with which we dye ourselves, with what others dye us.., and it is exactly that: the company colors us whether we want to or not. The Divine Company is the best that we can keep by our side while we recognize ourselves as spiritual beings, it is the Company that colors us in the purest colors. But we are also here, on Earth.., therefore, let us have a little mercy for us and choose well the company of people, also the company of thoughts. Let’s help ourselves! In this way we will also help others.

🟢Si estamos en un camino espiritual, ayudémonos con los soportes que nos hagan más fácil el camino. Rodeémonos de personas afines que nos ayuden a enfocarnos, sino, tendremos que luchar con nuestros propios “demonios” que querrán volver a tomar el control de nuestra vida. Hemos decidido cambiar y todas las costumbres anteriores, los patrones seguidos durante años, se les debe restar fuerza. Esto lo hacemos en todo momento y aunque nos parezca que no avanzamos.., si miramos atrás nos damos cuenta de que el pasado ya no tiene mucho que ver en quien me estoy convirtiendo por decisión propia. Así pues, tengo que tener cuidado de la compañía con quien paso el rato, no sea que en un santiamén.., los esfuerzos no sirvan y llegue el cansancio. La fiesta de Holi y Dhuriya es una celebración del color con el que nos teñimos con lo que nos tiñen los demás.., y es exactamente eso: la compañía nos colorea tanto si queremos como si no. La Compañía Divina es la mejor que podemos mantener a nuestro lado mientras nos reconocemos como seres espirituales, es la Compañía que nos colorea los colores más puros. Pero también estamos aquí, en la Tierra.., por lo tanto, tengámonos un poco de piedad y elijamos bien la compañía de las personas, también la compañía de los pensamientos. ¡Ayudémonos! Así también ayudaremos a los demás.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: