luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

En la profunditat del silenci/In the depth of silence/En la profundidad del silencio

✨de matinada/at dawn/de madrugada✨

🌟Quan hem assolit l’instant més profund al nostre interior, només cal mirar de la forma adequada per obtenir una ullada a Déu. Ho sabrem al sentir plenitud, que res falta, que ja ho tenim tot. Això és la connexió divina, el ioga amb Ell, d’ànima a Ànima; l’amor que mai ens pot prendre ningú.

🌟 When we have reached the deepest moment within us, we only have to look in the right way to get a glimpse of God. We will know it when feeling fullness, that nothing is missing, that we already have everything. This is the divine connection, yoga with Him, from soul to Soul; the love that no one can ever take away from us.

🌟 Cuando hemos alcanzado el instante más profundo en nuestro interior, sólo hay que mirar de la forma adecuada para vislumbrar a Dios. Lo sabremos al sentir plenitud, que nada falta, que ya lo tenemos todo. Esto es la conexión divina, el yoga con Él, de alma a Alma; el amor que nunca nadie nos puede quitar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: