luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Fluir en la serenitat/To flow in the serenity/Fluir en la serenidad

Fluir en la serenitat

Estar en pau amb si mateix, amb els demés i amb el món, emana cap a l’exterior aquesta sensació que se sent quasi palpable.

Què és la serenitat? | Maneres de viure

SLOGAN 13/4/21: * Ara, en comptes de ser guerrers, sigueu ioguis. *

Hi ha una gran diferència entre l’estat bel·ligerant i l’estat serè. Un crea al seu voltant i molt més enllà, una atmosfera de crispació i l’altre aporta esperança molt més lluny des d’on existeix. Hi ha un temps i un lloc per tot.., i ara, s’ha de canviar l’energia en la que es mou el món. Ara cal deslliurar-nos de càrregues pesades com la crispació, i, fluir en la serenitat, ja que només una forma positiva de comprendre la vida ens tornarà l’esperança. Tot és possible si assolim la saviesa de la serenitat. Ser iogui és ser conscient de l’ànima que sóc i de l’Ànima Suprema, Déu, en tot moment; aquesta és la base on neix la serenitat.

To flow in the serenity

Being at peace with yourself, with others and with the world, emanates outwards that feeling that feels almost palpable.

A Time For Serenity - Relaxing Nature Sounds - Home | Facebook

SLOGAN 04/13/21: * Now, instead of being warriors, be yogis. *

There is a great difference between the belligerent state and the serene state. One creates around him and much beyond, an atmosphere of tension and the other brings hope much further from where it exists. There is a time and a place for everything.., and now, the energy in which the world moves must be changed. Now we must get rid of heavy burdens such as tension, and flow in the serenity, since only a positive way of understanding life will restore hope. Everything is possible if we achieve the wisdom of serenity. To be a yogi is to be aware of the soul that I am and of the Supreme Soul, God, at all times; this is the base where serenity is born.

Fluir en la serenidad

Estar en paz consigo mismo, con los demás y con el mundo, emana hacia el exterior esa sensación que se siente casi palpable.

Mimat Instagram posts (photos and videos) - Picuki.com

SLOGAN 13/4/21: * Ahora, en vez de ser guerreros, sed yoguis. *

Hay una gran diferencia entre el estado beligerante y el estado sereno. Un crea a su alrededor y mucho más allá, una atmósfera de crispación y el otro aporta esperanza mucho más lejos desde donde existe. Hay un tiempo y un lugar para todo.., y ahora, se debe cambiar la energía en la que se mueve el mundo. Ahora hay que librarnos de cargas pesadas como la crispación, y, fluir en la serenidad, ya que sólo una forma positiva de comprender la vida nos devolverá la esperanza. Todo es posible si logramos la sabiduría de la serenidad. Ser yogui es ser consciente del alma que soy y del Alma Suprema, Dios, en todo momento; esta es la base donde nace la serenidad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: