luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

On és la pau?/Where is the peace?/¿Dónde está la paz?

On és la pau?

Quan es perd la pau, procurem cercar-la a les muntanyes, a la mirada d’un animal, a l’horitzó, a les onades del mar.., ens omplim d’aquella sensació i ja la tenim; si més no, s’ha catalitzat en el nostre interior; s’ha produït la catarsi i la pau ens ha amarat.

ESSÈNCIA 21/4/21: * La pau és la garlanda al voltant del vostre coll *

Amb la pau i amb moltes altres qualitats i virtuts.., ens passa igual com quan tantes vegades perdem les ulleres i resulta que les dúiem posades. Aquesta pau anhelada ens pertany eternament; les virtuts formen part inherent de l’ànima, només cal cercar-les i fer-les sorgir del nostre interior; només cal invocar-les i sorgeixen i ens amaren com ho fa la rosada en la natura, tal com es produeix la catarsi en contemplar la bellesa la posta del sol a l’horitzó.

  1. No es té la fe de ser ànimes.
  2. Es diu: “Sóc “en Daixonses” “Sóc un jutge, sóc això”. Això es refereix al cos.
  3. “Jo” i “meu” son dues coses diferents: L’ànima (jo) és imperible i el cos (meu) és perible.

Aquesta és la primera llum que Déu fa créixer en la humanitat, perquè ara hem de tornar a ser conscients de la nostra veritable identitat: som ànimes que experimenten la vida en un cos.

Where is the peace?

When peace is lost, we try to look for it in the mountains, in the gaze of an animal, on the horizon, in the waves of the sea.., we fill ourselves with that sensation and we already have it; at least, it has been catalyzed within us; catharsis has occurred and peace has permeated us.

ESSENCE 4/21/21: * Peace is the garland around your neck *

With peace and with many other qualities and virtues.., it happens to us the same as when we lose our glasses so many times and it turns out that we were wearing them. This longed-for peace belongs to us eternally; the virtues are an inherent part of the soul, we just have to look for them and make them emerge from within us; it is enough to invoke them and they arise and impregnate us as dew does in nature, just as catharsis occurs when contemplating the beauty of the sunset on the horizon.

  1. We not having the faith of be souls.
  2. It is said: “I am” So-and-so “” I am a judge, I am this. “This refers to the body.
  3. “I” and “mine” are two different things: The soul (I) is imperishable and the body (mine) is perishable.

This is the first light that God makes humanity grow, because now we have to become aware of our true identity: we are souls experiencing life in a body.

¿Dónde está la paz?

Cuando se pierde la paz, procuramos buscarla en las montañas, en la mirada de un animal, en el horizonte, en las olas del mar.., nos llenamos de aquella sensación y ya la tenemos; al menos, se ha catalizado en nuestro interior; se ha producido la catarsis y la paz nos ha impregnado.

ESENCIA 21/4/21: * La paz es la guirnalda alrededor de vuestro cuello *

Con la paz y con muchas otras cualidades y virtudes.., nos pasa igual como cuando tantas veces perdemos las gafas y resulta que las llevábamos puestas. Esta paz anhelada nos pertenece eternamente; las virtudes forman parte inherente del alma, sólo hay que buscarlas y hacerlas surgir de nuestro interior; basta invocarlas y surgen y nos impregnan como lo hace el rocío en la naturaleza, tal como se produce la catarsis al contemplar la belleza la puesta del sol en el horizonte.

  1. No se tiene la fe de ser almas.
  2. Se dice: “Soy” Fulano de tal “” Soy un juez, soy esto “. Esto se refiere al cuerpo.
  3. “Yo” y “mio” son dos cosas diferentes: El alma (yo) es imperecedero y el cuerpo (mio) es perecedero.

Esta es la primera luz que Dios hace crecer en la humanidad, porque ahora tenemos que volver a ser conscientes de nuestra verdadera identidad: somos almas que experimentan la vida en un cuerpo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: