luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Quina realitat visc?/What reality do I live?/Qué realidad vivo?

Allò que visualitzem amb els pensaments que creem, és allò que arriba a la nostra vida. Revisem seriosament en què es basen tots els pensaments que tenim al llarc del dia, perquè allò és el que conforma la nostra realitat. Si la realitat que estic vivint no m’agrada, la puc canviar, doncs és el que estic creant amb els meus pensaments. Qui crea els pensaments que la meva ment em mostra sóc jo mateix. Sóc lliure de canviar els pensaments, per tant sóc lliure de canviar la meva realitat.

What we visualize with the thoughts we create is what comes into our life. Let’s seriously review what all the thoughts we have throughout the day are based on, because that is what makes up our reality. If I do not like the reality that I am living, I can change it, because it is what I am creating with my thoughts. Who creates the thoughts that my mind shows me is myself. I am free to change my thoughts, therefore I am free to change my reality.

Lo que visualizamos con los pensamientos que creamos, es lo que llega a nuestra vida. Revisemos seriamente en qué se basan todos los pensamientos que tenemos al largo del día, porque aquello es lo que conforma nuestra realidad. Si la realidad que estoy viviendo no me gusta, la puedo cambiar, pues es lo que estoy creando con mis pensamientos. Quién crea los pensamientos que mi mente me muestra soy yo mismo. Soy libre de cambiar los pensamientos, por lo tanto soy libre de cambiar mi realidad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: