luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

antologiaSER FELIÇ/antologyBE HAPPY/antologíaSER FELIZ

El teu pensament construeix la teva realitat*Your thought builds your reality*Tu pensamiento construye tu realidad

🎭Perseguim la felicitat on ens sembla més fàcil aconseguir-la, però es desfà com el fum entre els nostres dits; tanmateix la podem assolir per sempre tan sols fent-nos cas a nosaltres mateixos i donant-nos espai per trobar-la dins nostre, que és el lloc on hi han les seves arrels; només cal regar-les amb l’aigua de l’empoderament i de la credibilitat: si creiem que tenim el poder per fer-ho, la obtindrem.

🎭 We pursue happiness where it seems easiest to find it, but it melts like smoke between our fingers; however we can achieve it forever only by paying attention to ourselves and giving ourselves space to find it within ourselves, which is the place where its roots are; it is enough to water them with the water of empowerment and credibility: if we believe that we have the power to do so, we will obtain it.

🎭 Perseguimos la felicidad donde nos parece más fácil conseguirla, pero se deshace como el humo entre nuestros dedos; sin embargo la podemos alcanzar para siempre sólo haciéndonos caso a nosotros mismos y dándonos espacio para encontrarla dentro de nosotros, que es el lugar donde hay sus raíces; basta regarlas con el agua del empoderamiento y de la credibilidad: si creemos que tenemos el poder para hacerlo, la obtendremos.

Ser feliç//Being happy//Ser feliz.

Ser feliç és un desig inabastable si es basa en a aconseguir-ho de les relacions, activitats, etc., que estan relacionades tan sols amb el món físic. Les relacions son canviants, …Continua llegint →MAI 19, 2019 · DEIXA UN COMENTARI · EDITA

És fàcil ser feliç?//Is it easy to be happy?//¿Es fácil ser feliz?

Em vaig fer miques buscant la felicitat a fora. Com no haig d’estimar-Te si m’has ensenyat a ser feliç? Tan senzill i tan desconegut l’origen de la felicitat, i tan …Continua llegint →ABRIL 13, 2019 · DEIXA UN COMENTARI · EDITA

Por de ser feliç//Afraid to be happy//Miedo de ser feliz.

Si fem una interiorització franca i sincera en nosaltres mateixos, sabem exactament el que de veritat ens dona felicitat. Res te a veure amb les coses físiques que ens omplen …Continua llegint →NOVEMBRE 29, 2018 · DEIXA UN COMENTARI · EDITA

VÍDEO de la conferencia, Sister Vedanti, martes 22/8/2017, 19h. : “Fluir ante la incertidumbre para ser feliz”.

Queridos/as amigos/as, Os informamos de la conferencia que dará Sister Vedanti el martes 22 de agosto a las 19h. con el título: “Fluir ante la incertidumbre para ser feliz“. Para poder seguir esta …Continua llegint →AGOST 22, 2017 · DEIXA UN COMENTARI · EDITA

RETIRO 28 abril-1 mayo con Valerianne Bernard: “Meditar para ser feliz: el arte de manejar las emociones”

Estimado amigo/a, Te enviamos la información del Retiro 28 abril-1 mayo con Valerianne Bernard que tendrá lugar en Casal La Salle Sant Martí, Veciana (Barcelona). Si estás interesado/a en participar, …Continua llegint →MARÇ 13, 2017 · 14 COMENTARIS · EDITA

Sóc feliç?/I’m happy?/Soy feliz?

Tenim intermitències de felicitat perquè intentem obtenir-la d’aquí, d’aquest món que és la terra de les intermitències. PUNTS 9/12/20: * Déu es sempre feliç, és el Joiós. Som fills Seus …Continua llegint →DESEMBRE 9, 2020 · DEIXA UN COMENTARI · EDITA

Cor feliç//Happy heart//Corazón feliz.

La bola de neu que un cop és llançada no para de créixer. BENEDICCIÓ 2/11/2018 (Madhuban):  *Que estigueu constantment feliços en el vostre cor i que us mantingueu més enllà …Continua llegint →NOVEMBRE 2, 2018 · DEIXA UN COMENTARI · EDITA

Cap al teu feliç destí//Towards your happy destiny//Hacia tu feliz destino.

Reflexión de la Semana    23 de septiembre 2018      Cap al teu feliç destí Una vida plena de sentit, amb objectius clars, està al teu abast a partir del moment …Continua llegint →SETEMBRE 23, 2018 · DEIXA UN COMENTARI · EDITA

VIDEO de la Conferencia Remei Barrio 22/3/17 19h.: “Automotivación: la llave para una vida más feliz”

Queridos/as amigos/as, Os informamos de la conferencia que dará Remei Barrio el miércoles 22 de marzo a las 19h. con el título: “Automotivación: la llave para una vida más feliz“ . Para poder seguir esta …Continua llegint →MARÇ 15, 2017 · DEIXA UN COMENTARI · EDITA

¡FELIZ NAVIDAD!

Estos días en el mundo occidental nos deseamos lo mejor unos a otros; intercambiamos regalos, besos, alegría, amor, felicidad… y un sinfín de buenos auspicios para el próximo año. Nos …Continua llegint →

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: