luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Encara hi som a temps/We’re still on time/Todavía estamos a tiempo

❤Fem lloc al nostre cor perquè hi puguin entrar els bons desigs de l’Ànima més pura que ens està inspirant a connectar amb Ell. En un calaix replè no hi podrem guardar res si no hi fem forat. De segur que hi ha tants objectes que ni recordem haver-los deixat allà, simplement només ocupen espai. Records dolorosos, experiències inquietants, també sentiments antics que llastren, potser malgrat ser plaents.., massa coses acumulades igual que en el calaix, oblidades allà, que barren el pas als bons desigs i benediccions de Déu. Només cal deixar anar tot allò que ja no serveix oferint-lo a Ell. Allò que es dóna ja no s’ha de tornar a agafar. Ell ho sabrà transformar en una nova energia que omplirà d’amor el nostre cor, i ja mai ens descoratjarem.

❤ Let us make space in our heart so that the good desires of the purest Soul that is inspiring us to connect with Him can enter. In a stuffed drawer we will not be able to keep anything if we do not make a place in it. Surely there are so many objects that we don’t even remember leaving them there, they just take up space. Painful memories, disturbing experiences, also old feelings that ballast, perhaps despite being pleasant.., too many things accumulated just like in the drawer, forgotten there, that block the way to the good wishes and blessings of God. Just let’s have to let go of everything that is no longer useful by offering it to Him. What is given no longer has to be taken up again. He will know how to transform it into a new energy that will fill our hearts with love, and we will never lose heart.

❤ Hagamos sitio en nuestro corazón para que entren los buenos deseos del Alma más pura que nos está inspirando a conectarnos con Él. En un cajón relleno no podremos guardar nada si no hacemos hueco en él. Seguro que hay tantos objetos que ni siquiera recordamos haberlos dejado allí, simplemente ocupan espacio. Recuerdos dolorosos, vivencias perturbadoras, también viejos sentimientos que lastran, quizás a pesar de ser agradables.., demasiadas cosas acumuladas como en el cajón, allí olvidadas, que bloquean el camino a los buenos deseos y bendiciones de Dios. Simplemente, soltemos todo lo que ya no es útil ofreciéndoselo a Él. Lo que se da ya no se debe volver a tomar. Él sabrá transformarlo en una nueva energía que llenará de amor nuestro corazón, y nunca nos descorazonaremos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: