luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Protecció personal/Personal protection/Protección personal

198.- Ahir algú em va preguntar.., – com ho fas perquè les vibracions negatives d’algú que en un moment donat et toca, o et fa una abraçada, o t’agafa la mà.., és a dir, quan hi ha contacte físic, no se’t transmetin? Com et protegeixes d’allò?- Després de pensar-hi un segon li vaig contestar.., -penso amb Déu, Ell és el meu Gurú; una sola llambregada al Seu record ja em fa sentir bé. No em sento amenaçada per aquella energia negativa.
Tenir a Déu com a Company és com si tinguéssim les defenses activades sempre; fins i tot és possible que aquella persona que du la càrrega negativa al seu damunt es pugui sentir alleugerida degut a que les defenses activades també poden transmutar el negatiu en positiu.

198.- Yesterday someone asked me.., -How do you do it so that the negative vibrations of someone who at a given moment touches you, or gives you a hug, or takes your hand.., that is, when there is physical contact, no transmitted to you? How do you protect yourself from that? – After thinking about it for a second I answered him.., -I think of God, He is my Guru; one look at the memory of Him already makes me feel good. I don’t feel threatened by that negative energy.
Having God as a Companion is as if we always had our defenses activated; it is even possible that that person who carries the negative charge on him can feel relieved because the activated defenses can also transmute the negative into positive.

198.- Ayer alguien me preguntó.., -¿cómo lo haces para que las vibraciones negativas de alguien que en un momento dado te toca, o te da un abrazo, o te coge la mano.., es decir, cuando hay contacto físico, no se te transmitan? ¿Cómo te proteges de aquello?- Después de pensarlo un segundo le contesté.., -pienso con Dios, Él es mi Gurú; una sola mirada a Su recuerdo ya me hace sentir bien. No me siento amenazada por aquella energía negativa.
Tener a Dios como Compañero es como si tuviéramos las defensas activadas siempre; incluso es posible que esa persona que lleva la carga negativa sobre ella se pueda sentir aliviada debido a que las defensas activadas también pueden transmutar lo negativo en positivo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: