luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Expectatives espirituals/Spiritual expectations/Expectativas espirituales

CANCÓ: कौन आया मेरे मन के द्वारे……”Quí ha vingut a la porta del meu cor?” “Who has come to the door of my heart?” “¿Quién ha venido a la puerta de mi corazón?” 

Les experiències varien, no son sempre de la mateixa intensitat ni constants. El repte espiritual consisteix en que, si no s’assoleix allò que es requereix, allò que es creu necessari per seguir aquest camí, es continuï estant content amb si mateix i comprendre que és un escull per passar la prova de l’auto-respecte i la prova de no desistir.

Déu està complagut amb aquell que té un cor honest i net d’expectatives. Doncs, les expectatives son una forma de desig, i els desigs son una forma de Maia (miratge/auto-engany). Si allò que esperava no s’acompleix, haig de pensar que mai perdré l’amor que sento per Déu si segueixo estimant la meva essència. El principal és no perdre de vista l’objectiu de l’horitzó.

Experiences vary, they are not always of the same intensity or constant. The spiritual challenge consists in that, if what is required is not achieved, what is believed necessary to follow this path, continue to be happy with yourself and understand that it is a stumbling block to pass the test of self-respect and the test of not giving up .

God is pleased with the one who has an honest heart and clear of expectations. Since, expectations are a form of desire, and desires are a form of Maya (mirage/self-deception). If what I expected is not fulfilled, I must think that I will never lose the love I feel for God if I continue to love my essence. The main thing is not to lose sight of the objective of the horizon.

Las experiencias varían, no son siempre de la misma intensidad ni constantes. El reto espiritual consiste en que, si no se logra lo que se requiere, lo que se cree necesario para seguir este camino, se continúe estando contento consigo mismo y comprender que es un escollo para pasar la prueba del autorespeto y la prueba de no desistir.

Dios está complacido con aquel que tiene un corazón honesto y limpio de expectativas. Pues, las expectativas son una forma de deseo, y los deseos son una forma de Maya (espejismo/autoengaño). Si lo que esperaba no se cumple, debo pensar que nunca perderé el amor que siento por Dios si sigo amando mi esencia. Lo principal es no perder de vista el objetivo del horizonte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: