luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Vols pau o ser feliç?/Do you want peace or be happy?/¿Quieres paz o ser feliz?

(Secrets revelats 4)

Tantes guerres s’han començat per assolir la pau.., és la gran contradicció. Allò que comença amb violència acabarà igual, més d’hora o més tard.

  • Per què la gent anhela la pau? La terra de la pau és la llar de les ànimes. Qui no recordaria la seva llar?

Encara que no es vulgui admetre.., les experiències de més enllà de la raó segueixen inesborrables en el subconscient. Aquesta experiència de ser com una llavor (estat latent) quan som al món de les ànimes, abans d’entrar en el primer cos, té més o menys rellevància segons el temps de permanència allà. Per això, aquí hi ha qui anhela primordialment pau, i, qui desitja sobre tot un món en que no hi hagi malestar. Son dues experiències gravades al interior de cadascú segons hagi estat, com a ànima, més o menys temps a la llar de les ànimes. Definitivament qui ha experimentat el primer naixement en la Terra renovada serà quí ara anhela un món millor.

(Secrets revealed 4)

So many wars have started to achieve peace.., is the great contradiction. What begins with violence will end the same, sooner or later.

  • Why do people long for peace? The land of peace is the home of souls. Who wouldn’t remember their home?

Although all do not want to admit it.., the experiences beyond reason remain indelible in the subconscious. This experience of being like a seed (latent state) when we are in the world of souls, before entering the first body, has more or less relevance depending on the time spent there. Therefore, here there are those who primarily yearn for peace, and, above all, who want a world in which there is no discomfort. They are two experiences recorded inside each one according to how long he was been, as a soul, in the home of souls. Definitely the one who has experienced the first birth on the renewed Earth will be the one who now yearns for a better world.

(Secretos revelados 4)

Tantas guerras han empezado para alcanzar la paz.., es la gran contradicción. Lo que comienza con violencia acabará igual, más tarde o más temprano.

  • ¿Por qué la gente anhela la paz? La tierra de la paz es el hogar de las almas. ¿Quien no recordaría su hogar?

Aunque no se quiera admitir.., las experiencias de más allá de la razón siguen imborrables en el subconsciente. Esta experiencia de ser como una semilla (estado latente) cuando estamos en el mundo de las almas, antes de entrar en el primer cuerpo, tiene más o menos relevancia según el tiempo de permanencia allí. Por eso, aquí hay quien anhela primordialmente paz, y, quien desea sobre todo un mundo en que no haya malestar. Son dos experiencias grabadas en el interior de cada uno según haya estado, como alma, más o menos tiempo en el hogar de las almas. Definitivamente quien ha experimentado el primer nacimiento en la Tierra renovada será quién ahora anhela un mundo mejor.

Spiritual Practices to Set your Soul on Fire - Spirituality Classes New  York | CourseHorse - New York Open Center

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: