luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Cúmul/Host/Cúmulo

(Secrets revelats 5)

Rebem tanta informació que es fa difícil processar-ho tot a la ment. Destriem de tot plegat allò que en realitat ja forma part del nostre ideari. Aleshores només s’aconsegueix reforçament de les pròpies idees. La resta es queda en el pla d’informació solament.
En l’espiritualitat passa el mateix; només s’acumula informació a l’intel·lecte que, mica en mica s’anirà esvaint fins l’oblit. Per a què passi alguna cosa rellevant, per a què hi hagi un salt transformador, cal que existeixi ioga o connexió amb la Font de la Saviesa; tan sols així tindrem prou empenta per traspassar el llindar de la mera informació. Cal tenir el vincle amb el Pare de, l’ànima jo que sóc ; sinó, tot quedarà en l’àmbit de les peculiaritats.

(Secrets revealed 5)

We receive so much information that it becomes difficult to process everything in the mind. We choose from everything that is actually already part of our principles. Then you only get reinforcement of your own ideas. The rest stays on the information plane only.
The same thing happens in spirituality; information is only accumulated to the intellect that, little by little, will fade into oblivion. For something relevant to happen, for there to be a transformative leap, there must be yoga or a connection with the Source of Wisdom; only then will we have enough drive to cross the threshold of mere information. There are to have the link with the Father of, the soul that I am; otherwise, everything will remain in the ambit of peculiarities.

(Secretos revelados 5)

Recibimos tanta información que se hace difícil procesar todo en la mente. Escogemos de todo aquello que en realidad ya forma parte de nuestro ideario. Entonces sólo se consigue reforzamiento de las propias ideas. El resto se queda en el plano de información solamente.
En la espiritualidad pasa lo mismo; sólo se acumula información al intelecto que, poco a poco se irá desvaneciendo hasta el olvido. Para que pase algo relevante, para que haya un salto transformador, es necesario que exista yoga o conexión con la Fuente de la Sabiduría; tan solo así tendremos suficiente empuje para traspasar el umbral de la mera información. Hay que tener el vínculo con el Padre de, “el alma que yo soy“; sino, todo quedará en el ámbito de las peculiaridades.

https://youtu.be/8kmp5TA8tgU

https://youtu.be/xt5rY4NC2MQ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: