luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La consciència sóc jo/Consciousness is me/La conciencia soy yo

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és img_20210708_130416339.jpg

✨Creia que la vida, el que he experimentat en ella, els amics, companys, familiars, feina, diversions, esports, contes, estudis, obres de teatre, aptituds, tot.., tot el que ha comportat el què he experimentat en aquesta vida, creia que tot això era jo; tots els impactes de tot això que han configurat el meu caràcter, repeteixo, creia que era jo. Però Déu diu que abans d’aquesta vida d’ara he tingut moltes altres vides que no tenen res a veure amb la idea del jo que m’he anat creant en aquesta vida actual. Per tant, haig d’anar més enllà del què he pensat que jo era, i veig que en realitat sóc aquesta consciència que sap que estic viu i res més.

✨I believed that life, what I have experienced in it, friends, colleagues, family, work, entertainment, sports, stories, studies, plays, skills, everything.., everything that I have experienced in this life, I believed that all this was me; all the impacts of all this that have shaped my character, I repeat, I thought it was me. But God says that before this life of now I have had many other lives that have nothing to do with the idea of the self that I have been creating in this current life. Therefore, I have to go beyond what I thought was I, and I see that I am actually this consciousness that knows that I am alive and nothing else.

✨ Creía que la vida, lo que he experimentado en ella, los amigos, compañeros, familiares, trabajo, diversiones, deportes, cuentos, estudios, obras de teatro, aptitudes, todo.., todo lo que ha supuesto el que he experimentado en esta vida, creía que todo esto era yo; todos los impactos de todo esto que han configurado mi carácter, repito, creía que era yo. Pero Dios dice que antes de esta vida de ahora he tenido muchas otras vidas que no tienen nada que ver con la idea del yo que me he ido creando en esta vida actual. Por lo tanto, tengo que ir más allá de lo que pensé que era yo, y veo que en realidad soy esta conciencia que sabe que estoy vivo y nada más.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: