luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

EQUILIBRI/BALANCE/EQUILIBRIO

Tinguem cura del cos i de l’ànima, ambdós van junts i ambdós s’afecten l’un a l’altre.

🔸Experimenteu que trigueu més a fer la feina degut a que teniu l'intel·lecte cansat, oi? El cansament us fa sulfurar i això redueix la vostra felicitat; el vostre cos no deixa de ser vell, veritat? No feu tant que hi hagi pressió al vostre intel·lecte y no feu tan poc que us feu deixats. Que no ni hagi ni pressió ni deixadesa. Això se'n diu equilibri.

Dediqueu un temps entremig per recordar a Déu, el Pare de l’ànima, cada hora o cada dues hores. Desconnecteu durant un o dos minuts, atureu-vos i recordeu a Aquell que mai es cansa, que sempre té energia per regalar-vos de bon grat si esteu disposats a fer una connexió llampec amb Ell. La ment és ràpida quan volem alguna cosa de veritat. Tornarem a la tasca “refrescats”.

Let’s take care of the body and the soul, both go together and both affect each other.

🔹You experience that it takes longer to do the work due to a tired intellect, right? Tiredness makes you irritated and that reduces your happiness; your body is still old, isn't it? Do not do so much that there is pressure on your intellect and do not do so little that you become careless. That there is neither pressure nor sloppiness. This is called equilibrium.

Take time in between to remember God, the Father of the soul, every hour or two. Disconnect for a minute or two, stop and remember the One who never tires, who always has energy to give you willingly if you are willing to make a lightning connection with Him. The mind is quick when we really want something. We will return to the task “refreshed”.

Cuidemos del cuerpo y del alma, ambos van juntos y ambos se afectan el uno al otro.

🔸Experimentáis que toma más tiempo hacer el trabajo debido a que tenéis el intelecto cansado, ¿verdad? El cansancio os hace irritar y eso reduce vuestra felicidad; vuestro cuerpo no deja de ser viejo, ¿no es así? No hagáis tanto que haya presión en vuestro intelecto y no hagáis tan poco que os hagáis descuidados. Que no ni haya ni presión ni dejadez. Esto se llama equilibrio.

Dedicad un tiempo intermedio para recordar a Dios, el Padre del alma, cada hora o cada dos horas. Desconectad durante uno o dos minutos, deteneos y recordad a Aquel que nunca se cansa, que siempre tiene energía para regalaros de buen grado si estáis dispuestos a hacer una conexión relámpago con Él. La mente es rápida cuando queremos algo de verdad. Volveremos a la tarea “refrescados”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: