luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

LLAMPS I TRONS/LIGHTNING AND THUNDER/RAYOS Y TRUENOS

🌈Abans d’una tempesta hi ha una calma, i després de la tempesta torna la calma i tot s’omple d’olors i brillantors tintant el paisatge de colors, i, de vegades, el cel es fa tornassol influït per un arc que el pinta de l’esperança d’haver amainat la tempesta. Recordem-ho això quan estiguem en la nostra particular “tempesta”, ja que si no ens deixem endur per la preocupació i tenim el pensament de que allò passarà, podrem esdevenir encara més brillats i reforçats.

🌈Before a storm there is a calm, and after the storm calm returns and everything is filled with smells and brilliance staining the landscape with colors,and, sometimes, the sky becomes iridescent influenced by an arc that paints it with hope to have subsided the storm. Let us remember this when we are in our particular “storm”, because if we do not allow ourselves to be carried away by worry and have the thought that it will pass, we can become even more brilliant and reinforced.

🌈Antes de una tormenta hay una calma, y después de la tormenta vuelve la calma y todo se llena de olores y brillos tiñendo el paisaje de colores, y, a veces, el cielo se hace tornasol influido por un arco que lo pinta de la esperanza de haber amainado la tormenta. Recordemos esto cuando estemos en nuestra particular “tormenta”, ya que si no nos dejamos llevar por la preocupación y tenemos el pensamiento de que aquello pasará, podremos devenir aún más brillantes y reforzados.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: