luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’enfocament és el què importa/Focus is what matters/El enfoque es lo que importa

199.- Potser sempre estiguem en el mateix lloc, però mai és el mateix enfocament. M’encanta la diversitat canviant d’allò estàtic. Per què aquestes frases d’avui? Perquè de vegades, sentim que el nostre entorn ens ofega amb la rutina. La imatge composta de dalt, del mateix paisatge que cada dia ofereix diferents i preciosos aspectes, és la metàfora que ens revela que encara repetint situacions diàries, mai són calcades; hi ha diversitat en allò estàtic, tot depèn de l’enfocament amb què contemplem la vida.

199.- We may always be in the same place, but it is never the same focus. I love the changing diversity of the static. Why these phrases today? Because sometimes, we feel that our environment suffocates us with routine. The composite image above, of the same landscape that each day offers different and precious aspects, is the metaphor that reveals that even repeating daily situations, they are never identical; there is diversity in the static, it all depends on the approach with which we contemplate life.

199.- Quizás siempre estemos en el mismo lugar, pero nunca es el mismo enfoque. Me encanta la diversidad cambiante de lo estático. ¿Por qué estas frases de hoy? Porque a veces, sentimos que nuestro entorno nos ahoga con la rutina. La imagen compuesta de arriba, del mismo paisaje que cada dia ofrece diferentes y preciosos aspectos, es la metáfora que nos revela que aún repitiéndose situaciones diarias, nunca son calcadas; hay diversidad en lo estático, todo depende del enfoque con que contemplamos la vida.

4 comments on “L’enfocament és el què importa/Focus is what matters/El enfoque es lo que importa

 1. Krishnananda Shivana
  Agost 13, 2021

  Namaskar Júlia!
  Penso que hauries d’escriure un llibre amb tots aquests pensaments, jo el compraria!
  Una abraçada de pau 🙏🏼🕉️

  M'agrada

  • julianeus
   Agost 13, 2021

   Bona idea Joan. Aquest blog es pot reproduir tot lliurement. No hi ha copyright. Em sento pagada amb comentaris com aquest teu. No puc posar preu a quelcom que m’ha estat cedit per usar-ho, com un dipositari. La inspiració és gratuïta i no la puc cobrar. Al menys, aquest tipus d’inspiració. Om shanti i moltes gràcies per tots els teus comentaris ✨💖✨

   Liked by 1 person

   • Krishnananda Shivana
    Agost 13, 2021

    La veritat és que jo penso igual que tu i també esperava una resposta d’aquesta mena 😉
    Ets una mahatma Júlia!

    Liked by 1 person

   • julianeus
    Agost 13, 2021

    Els que fem esforços subtils i no tan subtils, dins del camí espiritual, com tu mateix, tenim aquesta mateixa assignatura que un moment o altre, quan sigui el temps, ens posaran l’examen i l’aprovarem o no; llavors nosaltres mateixos ens donarem el tilak de mahatma.., si s’escau; ara de moment, tots som aspirants.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: