luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Calmar la set/Quench thirst/Calmar la sed

Generar pensaments positius és l’acte d’amor més gran que podem fer pel món; és com la gota d’aigua fresca que li cal al que és enmig d’un desert. En aquests temps, els éssers humans, el Planeta i tot el que conté, estem assedegats d’una gota de pau i de positivitat. Siguem doncs aquests àngels generosos que comencen per ells mateixos, transformant els propis pensaments, descartant el criticisme i la manca d’amor. Fem-ho un costum!

Generating positive thoughts is the greatest act of love we can do for the world; it is like the drop of fresh water that someone who is in the middle of a desert needs. In these times, human beings, the Planet and everything it contains, we thirst for a drop of peace and positivity. So let us be these generous angels who start with themselves, transforming their own thoughts, discarding criticism and lack of love. Let’s make it a custom!

Generar pensamientos positivos es el acto de amor más grande que podemos hacer por el mundo; es como la gota de agua fresca que necesita el que está en medio de un desierto. En estos tiempos, los seres humanos, el Planeta y todo lo que contiene, estamos sedientos de una gota de paz y de positividad. Seamos pues estos ángeles generosos que empiezan por ellos mismos, transformando los propios pensamientos, descartando el criticismo y la falta de amor. ¡Hagámoslo una costumbre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: