luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La importància de dir-se ànima/The importance of calling yourself a soul/La importancia de llamarse alma

La importància de dir-se ànima

Per què és tan important entendre que som l’ànima que habita en el cos?

  • Si romaneu conscients de l’ànima, Em recordareu a Mi, el vostre Pare.

Doncs, perquè durant tant de temps hem cregut que som el cos que tenim, que hem oblidat la nostra veritable identitat. A l’oblidar la veritable identitat hem oblidat les virtuts inherents a l’ànima i hem anat baixant el nivell vibracional de l’esperit fins a fer-nos tan densos com la matèria. Ara vindran moments difícils per la matèria i si ens sentim identificats amb ella.., experimentarem totes les convulsions a les que serà sotmesa: quan hi han terratrèmols, erupcions volcàniques, inundacions torrencials, tsunamis, huracans.., etc., ens doldrà profundament i ens sentirem impotents davant la força de la natura. I si ens considerem esperit, serem lleugers i ho afrontarem tot d’una manera més suau, i si hi afegim que identificant-nos amb l’ànima connectem directament amb l’Ànima Suprema anomenat Déu.., comprendrem que tot anirà bé, passi el que passi.

The importance of calling yourself a soul

Why is it so important to understand that we are the soul that inhabits in the body?

  • If you remain soul conscious, you will remember Me, your Father.

Well, because for so long we have believed that we are the body that we have, that we have forgotten our true identity. By forgetting our true identity, we have forgotten the virtues inherent in the soul and we have lowered the vibrational level of the spirit until we become as dense as matter. Now will come difficult moments for matter and if we feel identified with it.., we will experience all the convulsions to which it will be subjected: when there are earthquakes, volcanic eruptions, torrential floods, tsunamis, hurricanes.., etc., it will hurt us deeply and we will feel powerless before the force of nature. And if we consider ourselves spirit, we will be light and face everything in a softer way, and if we add that identifying ourselves with the soul we connect directly with the Supreme Soul called God.., we will understand that everything will be fine, whatever happens.

La importancia de llamarse alma

¿Por qué es tan importante entender que somos el alma que habita en el cuerpo?

  • Si permanecéis conscientes del alma, Me recordaréis a Mí, vuestro Padre.

Pues, porque durante tanto tiempo hemos creído que somos el cuerpo que tenemos, que hemos olvidado nuestra verdadera identidad. Al olvidar la verdadera identidad hemos olvidado las virtudes inherentes al alma y hemos ido bajando el nivel vibracional del espíritu hasta hacernos tan densos como la materia. Ahora vendrán momentos difíciles para la materia y si nos sentimos identificados con ella.., experimentaremos todas las convulsiones a las que será sometida: cuando hay terremotos, erupciones volcánicas, inundaciones torrenciales, tsunamis, huracanes.., etc., nos dolerá profundamente y nos sentiremos impotentes ante la fuerza de la naturaleza. Y si nos consideramos espíritu, seremos ligeros y lo afrontaremos todo de una manera más suave, y si añadimos que identificándonos con el alma conectamos directamente con el Alma Suprema llamado Dios.., comprenderemos que todo irá bien, pase lo que pase.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: