luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’ésser de poder i pau interna/The being of power and inner peace/El ser de poder y paz interna

Reflexió de la Setmana  4 de septembre de  2021

L’ésser de poder i pau interna

Necessites fortalesa per romandre lliure de la influència dels altres. La desaferrament és aquesta fortalesa. Si no aconsegueixes romandre desenganxat de les influències no seràs capaç de mantenir els teus pensaments sota control; t’enfonsaràs, així, en una espiral descendent fins que desapareixerà tot rastre de benestar intern.
El primer pas en el desaferrament és comprendre qui ets com a entitat espiritual. Això et permet “desenganxar-te” de la teva identitat física i del seu món de pensaments i sentiments limitats, i “enganxar-te”, en canvi, a la teva personalitat espiritual, l’ésser de poder i pau interna.
La vida diària està plena de desafiaments a aquest desaferrament. D’una banda, estarà teva consciència espiritual, però per l’altre estarà l’atracció cap als éssers humans i el món material. El desenganxament no vol dir separar-se de aquests, sinó romandre conscient de tu mateix com un ésser espiritual i exercir la teva funció en el món. El desaferrament és, doncs, mantenir centrat en la teva espiritualitat.

Extracte de el llibre:
Companya de Déu,
Paraules i saviesa d’una de les grans, líders espirituals del món,
Ed. Brahma Kumaris
Dadi Janki

Week Reflection september 4,  2021

The being of power and inner peace

You need fortitude to stay free from the influence of others. Detachment is this strength. If you cannot remain detached from influences, you will not be able to keep your thoughts under control; you will thus sink into a downward spiral until all traces of inner well-being disappear.
The first step in detachment is understanding who you are as a spiritual entity. This allows you to “detach” from your physical identity and its world of limited thoughts and feelings, and “attach” instead to your spiritual personality, the being of power and inner peace.
Daily life is full of challenges to this detachment. On the one hand, there will be your spiritual consciousness, but on the other there will be the attraction towards human beings and the material world. Detachment does not mean separating from these, but staying aware of yourself as a spiritual being and playing your role in the world. Detachment is thus keeping yourself centered in your spirituality.

Excerpt from the book:
Companion of God,
Words and wisdom from one of the great, spiritual leaders of the world,
Ed. Brahma Kumaris
Dadi janki

El ser de poder y paz interna

Necesitas fortaleza para permanecer libre de la influencia de los demás. El desapego es esta fortaleza. Si no logras permanecer desapegado de las influencias no serás capaz de mantener tus pensamientos bajo control; te hundirás, así, en una espiral descendente hasta que desaparecerá todo rastro de bienestar interno.
El primer paso en el desapego es comprender quién eres como entidad espiritual. Esto te permite “desapegarte” de tu identidad física y de su mundo de pensamientos y sentimientos limitados, y “apegarte”, en cambio, a tu personalidad espiritual, el ser de poder y paz interna.
La vida diaria está llena de desafíos a este desapego. Por un lado, estará tu conciencia espiritual, pero por el otro estará la atracción hacia los seres humanos y el mundo material. El despego no significa separarse de estos, sino permanecer consciente de ti mismo como un ser espiritual y desempeñar tu función en el mundo. El desapego es, pues, mantenerte centrado en tu espiritualidad.

Extracto del libro:
Compañera de Dios,
Palabras y sabiduría de una de las grandes, líderes espirituales del mundo,
Ed. Brahma Kumaris
Dadi Janki

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
Diputación 329, bajos- 08009 Barcelona
T. 34 93 4877667 / 93 6764819 -Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: