luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ment cansada/Tired mind/Mente cansada

Ment cansada

Experimentar que no pots amb la teva ànima és una sensació que no s’arregla amb un descans físic.

  • No us canseu mai en la ment. El cansament del cos pot acabar amb la felicitat en la ment. El cansament de la ment farà que creixi el cansament del cos. Mai permeteu que la vostra ment es cansi. Quan us canseu, veniu al món del Pare en “un segon”.

Així que, ja està clar com es restaura la força de la ment, no? Quan s’han perdut les forces subtils que influeixen a l’estat general del cos.., només cal anar a beure a la Font de l’aigua miraculosa.., i en un segon de connexió amb aquesta Ànima tan amorosa anomenada Déu.., ens sentirem renovats.
Si em sento defallir només em cal invocar-Te al meu costat amb un cor honest, en el que hi càpiga la Teva dolça energia.

CANÇÓ:  Vós sou Senyor.., la llum del meu cor. Vós sou la meva força.., En Vós Senyor, jo trobo el meu bé.., Vós m'ompliu de joia.......

Tired mind

Experiencing that you cannot with your soul is a feeling that cannot be fixed with a physical rest.

  • Never tire in the mind. Fatigue in the body can destroy happiness in the mind. The tiredness of the mind will increase the tiredness of the body. Never allow your mind to get tired. When you get tired, come to the Father’s world in “a second”.

So, it is already clear how the strength of the mind is restored, right? When the subtle forces that influence the general state of the body have been lost.., it is enough to go to drink at the Source of the miraculous water.., and in a second of connection with this so loving Soul called God.., we will feel renovated.
If I feel falter I only need to invoke You by my side with an honest heart, in which Your sweet energy fits.

SONG: You are Lord.., the light of my heart. You are my strength… In You Lord, I find my good… You fill me with joy…..

Mente cansada

Experimentar que no puedes con tu alma es una sensación que no se arregla con un descanso físico.

  • Nunca os canséis en la mente. El cansancio del cuerpo puede acabar con la felicidad en la mente. El cansancio de la mente hará que crezca el cansancio del cuerpo. Nunca permitáis que vuestra mente se canse. Cuando os canséis, venid al mundo del Padre en “un segundo”.

Así que, ya está claro cómo se restaura la fuerza de la mente, ¿no? Cuando se han perdido las fuerzas sutiles que influyen en el estado general del cuerpo.., basta con ir a beber a la Fuente del agua milagrosa.., y en un segundo de conexión con esta Alma tan amorosa llamada Dios.., nos sentiremos renovados.
Si me siento desfallecer sólo necesito invocarte a Ti a mi lado con un corazón honesto, en el que quepa Tu dulce energía.

CANCIÓN: Vos sois Señor.., la luz de mi corazón. Vos sois mi fuerza… En Vos Señor, yo encuentro mi bien.., Vos me llenáis de alegría……

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: