luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Corrupteles/Corruptions/Corruptelas

Corrupteles

L’ànima no suporta la falsedat i, la corrupció, les mentides, les trampes, els insults.., etc., son les coses que ens fan patir per dins i per fora a tots.

educación – Diario Este
  • Tenir una manera de veure-ho com Déu ho podem fer perquè, si som fills d’Ell, podem imitar el Seu des-aferrament per entendre-ho: Ell ens diu: *No es culpa de ningú perquè tots estan controlats pel “drama”, no per Déu. El “drama” és fins i tot més poderós que Déu.*

Si Ell no jutja, és que nosaltres som millors jutges que Ell? Vull dir que la llei dels homes s’encarreguen de castigar qui no la segueix, però l’esperit pot no estar influït per l’odi. No hem de barrejar les coses, així la felicitat no s’esvairà amb cada notícia desagradable, amb cada insult, amb cada corruptela que veiem amb els nostres ulls i sentim amb les nostres oïdes.

Corruptions

The soul does not support falsehood and corruption, lies, cheating, insults.., etc., are the things that make us all suffer inside and out.

La Verdaz - PAGAR Y NO PAGAR LOPE DE RUEDA - YouTube
  • See it as God we can do it because, if we are children of Him, we can imitate his detachment to understand it: He tells us: * It is not anyone’s fault because everyone is controlled by the “drama”, not by God. The “drama” is even more powerful than God. *

If He does not judge, are we better judges than He? I mean that the law of men is responsible for punishing those who do not follow it, but the spirit may not be influenced by hatred. We must not mix things up, so happiness will not fade with every unpleasant news, with every insult, with every corruption that we see with our eyes and feel with our ears.

Corruptelas

El alma no soporta la falsedad y, la corrupción, las mentiras, las trampas, los insultos.., etc., son las cosas que nos hacen sufrir por dentro y por fuera a todos.

Archivo de Categoría de "Trayectoria" | Alquibla Teatro
  • Tener una manera de verlo como Dios lo podemos hacer porque, si somos hijos de Él, podemos imitar el Su desapego para entenderlo: Él nos dice: * No es culpa de nadie porque todos están controlados por el “drama”, no por Dios. El “drama” es incluso más poderoso que Dios. *

Si Él no juzga, ¿es que nosotros somos mejores jueces que Él? Quiero decir que la ley de los hombres se encargan de castigar a quien no la sigue, pero el espíritu puede no estar influido por el odio. No debemos mezclar las cosas, así la felicidad no se desvanecerá con cada noticia desagradable, con cada insulto, con cada corruptela que vemos con nuestros ojos y sentimos con nuestros oídos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: