luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Mala porta/Bad gate/Mala puerta

💖Assolir Déu per la porta de l’esforç mai serà fàcil. Per que sigui fàcil s’ha d’anar per la porta de l’amor. L’amor ho fa tot fàcil. Tan bon punt s’ha aconseguit travessar aquest llindar, sí!, aleshores s’ha de mantenir mitjançant el coneixement que Ell ara ensenya del Raja Ioga; o sigui, de la transformació personal.
💖 Reaching God through the door of effort will never be easy. To make it easy, you have to go through the door of love. Love makes everything easy. After this threshold has been crossed, yes !, from that moment on it must be maintained through the knowledge that He now teaches of Raja Yoga; that is, of personal transformation.
💖 Lograr a Dios por la puerta del esfuerzo nunca será fácil. Para que sea fácil hay que ir por la puerta del amor. El amor lo hace todo fácil. Luego que se ha conseguido atravesar este umbral, ¡sí !, a partir de ese momento se debe mantener mediante el conocimiento que Él ahora enseña del Raja Yoga; o sea, de la transformación personal.

Curso online de meditación Raja Yoga (vídeos)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: