luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Claus obsoletes/Obsolete Keys/Llaves obsoletas

Quan la ment s’obre, les claus que accionen els panys es tornen obsoletes, i, l’únic que es pot fer amb elles és confeccionar un mòbil per recordar, cada cop que l’oratge venti, que ja no poden tancar res.

When the mind opens, the keys that operate the locks become obsolete, and the only thing that can be done with them is to make a mobile to remember, every time the wind picks up, that they can no longer lock anything.

Cuando la mente se abre, las llaves que accionan las cerraduras quedan obsoletas, y lo único que se puede hacer con ellas es confeccionar un móvil para recordar, cada vez que se levanta el viento, que ya no pueden cerrar nada.

llave antigua 1337430 Foto de stock en Vecteezy

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: