luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Què vols de la vida?/What do you want from life?/Qué quieres de la vida?

Què vols de la vida? si el que vols és viure en pau, practica-la. Si el que vols és felicitat, no facis patir a ningú. Si el que vols és amor real, estima sense voler posseir. En definitiva, mira com et comportes en general i sabràs quina vida tindràs.

What do you want from life? if what you want is to live in peace, practice it. If what you want is happiness, do not make anyone suffer. If what you want is real love, love without wanting to possess. In short, observe how you behave in general and you will know what life you will have.

¿Qué quieres de la vida? si lo que quieres es vivir en paz, practícala. Si lo que quieres es felicidad, no hagas sufrir a nadie. Si lo que quieres es amor real, ama sin querer poseer. En definitiva, mira como te comportas en general y sabrás qué vida tendrás.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: