luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Com pedres/Like stones/Como piedras

Sinceridade acima de tudo! Os 3 signos do zodíaco que sempre falam a  verdade, mesmo que seja feia - O PETRÓLEO - Notícias de Petróleo e Gás,  Energia e Offshore

Us havien dit mai quan éreu petits?: no llanceu pedres!, perquè les llança el dimoni!

-No permeteu mai que emergeixin pedres de la vostra boca.

Aquelles pedres poden fer molt de mal, fins i tot matar un nen, una persona.., però les pedres que surten de la boca com insults, crítiques a l’esquena de l’altra, menyspreu, etc., fereixen profundament l’ànima, tant del qui les llança com de qui les escolta i a qui van dirigides encara que no les senti amb les oïdes directament.
En realitat i de fet, qui llança aquestes pedres per la boca és l’estat negatiu, l’estat dens de l’ànima. Una energia així farà enfonsar-se en la negror a qualsevulla i serà difícil veure llum en res; serà com una boira negrosa. D’aquí l’advertència de Déu.
És decisió de cadascú permetre-ho o no permetre-ho.

Epostracismo | Advanced Dynamics

Did they ever tell you when you were little? Don’t throw stones! Because the devil throws them!

-Never allow stones to emerge from your mouth.

Those stones can do a lot of damage, even kill a child, a person.., but the stones that come out of the mouth as insults, criticism of the other’s back, contempt, etc., deeply wound the soul, both who throws them as the one who listens to them and to whom they are addressed, even if they do not hear them with their ears directly.
In reality and in fact, the one who throws these stones through the mouth is the negative state, the dense state of the soul. Such an energy will make anyone sink into blackness and it will be difficult to see light in anything; it will be like a black mist. Hence God’s warning.
It is up to each one to allow it or not to allow it.

Letra de canción "Vamos a contar mentiras..." | Pequeocio

¿Os habían dicho alguna vez cuando erais pequeños?: ¡no tiréis piedras!, ¡porque las lanza el demonio!

-Nunca permitáis que emerjan piedras de vuestra boca.

Aquellas piedras pueden hacer mucho daño, incluso matar a un niño, a una persona.., pero las piedras que salen de la boca como insultos, críticas a la espalda de la otro, desprecio, etc., hieren profundamente el alma, tanto de quien las lanza como de quien las escucha y al que van dirigidas aunque no las oiga con los oídos directamente.
En realidad y de hecho, quien arroja estas piedras por la boca es el estado negativo, el estado denso del alma. Una energía así hará hundirse en la negrura a cualquiera y será difícil ver luz en nada; será como una niebla negruzca. De ahí la advertencia de Dios.
Es decisión de cada uno permitirlo o no permitirlo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: