luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

L’aigua al món/The water in the world/El agua en el mundo

L’aigua és molt important per a la vida. Sense aigua no hi hauria vida a la terra. Per aquest efecte, potser que l’aigua s’hagi posat al nivell de allò Diví.

-Al banyar-vos en el coneixement el vostre caràcter està canviant.

Fins i tot a l’aigua se li atribueixen propiedats, més enllà de la matèria, capaç de rentar l’ànima de les seves foscors.., propietats màgiques. Però ara Déu ens esclareix aquests embolics que han anat creixent durant la història humana. I aquest concretament, el de banyar-se per purificar-se, ens revela que només pot ser possible submergint-nos en l’aigua del coneixement que Ell mateix ara ens està ensenyant en forma de Raja Ioga. Aquesta és la veritable màgia de Déu.

Water is of the utmost importance for life. Without water there would be no life on earth. To this end, the water may have been brought to the level of the Divine.

-By bathing in knowledge your character is changing.

Even water is attributed properties, beyond matter, capable of washing the soul of its darkness.., magical properties. But now God clarifies for us these messes that have been growing during human history. And this specifically, that of bathing to purify oneself, reveals to us that it can only be possible by immersing ourselves in the water of knowledge that He himself is now teaching us in the form of Raja Yoga. This is the true magic of God.

El agua es de suma importancia para la vida. Sin agua no habría vida en la tierra. A tal efecto, puede que el agua se haya puesto al nivel de lo Divino.

-Al bañarse en el conocimiento vuestro carácter está cambiando.

Incluso al agua se le atribuyen propiedades, más allá de la materia, capaz de lavar el alma de sus oscuridades.., propiedades mágicas. Pero ahora Dios nos aclara estos líos que han ido creciendo durante la historia humana. Y éste concretamente, el de bañarse para purificarse, nos revela que sólo puede ser posible sumergiéndonos en el agua del conocimiento que Él mismo ahora nos está enseñando en forma de Raja Yoga. Ésta es la verdadera magia de Dios.

curso de meditación raja yoga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: