luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Control benèvol/Benevolent control/Control benévolo

Per què cal controlar la ment?

BENEDICCIÓ: Que mantingueu els pensaments i l’intel·lecte sota les vostres ordres i useu-los amb autoritat espiritual. “A l’igual que us és fàcil utilitzar mans i peus físics com voleu, així mateix hauríeu de ser capaços d’enfocar vostres pensaments i vostre intel·lecte on vulgueu”
SLOGAN: Quan el vostre estat original (l’ànima és pau, amor, felicitat, saviesa, energia)sigui poderós, les situacions adverses no seran res.

La meditació és clau per poder fer emergir l’estat original de l’ànima. Practicant-la d’una forma constant i metòdica ensinistrarem la ment i, quan succeeixin problemes i trastorns, serà molt fàcil mantenir la calma i entreveure una solució precisa. Raja Ioga literalment significa: ioga rei, cosa que es tradueix en una meditació que ens forma com a reis de nosaltres mateixos; amo de si mateix.

Why control the mind?

BLESSING: May you keep thoughts and intellect under your command and use them with spiritual authority. “Just as it is easy for you to use physical hands and feet as you want, you should also be able to focus your thoughts and your intellect where you want.”
SLOGAN: When your original state (the soul is peace, love, happiness, wisdom, energy) is powerful, adverse situations will be nothing.

Meditation is key to bringing out the original state of the soul. Practicing it in a constant and methodical way will train the mind and, when problems and disorders occur, it will be very easy to remain calm and envision a precise solution. Raja Yoga literally means: king yoga, which translates into a meditation that forms us as kings of ourselves; owner of himself.

¿Por qué controlar la mente?

BENDICIÓN: Que mantengáis los pensamientos y el intelecto bajo vuestras órdenes y utilizadlos con autoridad espiritual. “Al igual que os es fácil utilizar manos y pies físicos como queréis, así mismo deberíais ser capaces de enfocar vuestros pensamientos y vuestro intelecto donde queráis”
SLOGAN: Cuando vuestro estado original (el alma es paz, amor, felicidad, sabiduría, energía) sea poderoso, las situaciones adversas no serán nada.

La meditación es clave para hacer emerger el estado original del alma. Practicándola de una forma constante y metódica adiestraremos la mente y, cuando sucedan problemas y trastornos, será muy fácil mantener la calma y vislumbrar una solución precisa. Raja Yoga literalmente significa: yoga rey, lo que se traduce en una meditación que nos forma como reyes de nosotros mismos; dueño de sí mismo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: