luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

El suport de l’ànim/Encouratgement’s support/El apoyo del ánimo

Alma, definiciones y creencias
10 PROBLEMAS QUE ENFRENTAS SI TIENES UN ALMA ANTIGUA | Consejos del Conejo

Si quan entra el desànim degut a les circumstàncies externes o internes recordem que ens cal meditació sovint, amb la qual connectem amb l’ésser i amb l’Ésser Suprem Déu, ja tenim el suport necessari per remuntar. És com si prenguéssim un complex vitamínic miraculós.

🔴Així com vosaltres coneixeu la vostra pròpia ànima, de forma semblant, coneixeu al Pare.

Només és possible prendre consciència de l’ànima en l’edat de la confluència entre els dos yugas (edats) just abans de que el món canviï. Ara som en aquest llindar i només ara és possible conèixer Déu, començant per canviar el concepte del que crèiem ser(només un cos finit) i entendre que som una ànima infinita, llum, com Ell.

If when discouragement enters due to external or internal circumstances we remember that we need meditation often, with which we connect with the being and with the Supreme Being God, we already have the necessary support to ascend. It is as if we were taking a miracle vitamin complex.

🔴Just as you know your own soul, in a similar way, you know the Father.

It is only possible to become aware of the soul in the age of the confluence between the two yugas (ages) just before the world changes. Now we are on this threshold and only now is it possible to know God, starting by changing the concept of what we thought we were (only a finite body) and understanding that we are an infinite soul, light, like Him.

SI POSEES ESTOS RASGOS PODRÍAS SER UN ALMA EVOLUCIONADA | Consejos del  Conejo

Si cuando entra el desánimo debido a circunstancias externas o internas recordamos que necesitamos meditación a menudo, con la que conectamos con el ser y con el Ser Supremo Dios, ya tenemos el apoyo necesario para remontar. Es como si tomáramos un complejo vitamínico milagroso.

🔴 Así como vosotros conocéis vuestra propia alma, de forma similar, conocéis al Padre.

Sólo es posible tomar conciencia del alma en la edad de la confluencia entre los dos yugas (edades) justo antes de que el mundo cambie. Ahora estamos en este umbral y sólo ahora es posible conocer a Dios, empezando por cambiar el concepto de lo que creíamos ser (sólo un cuerpo finito) y entender que somos un alma infinita, luz, como Él.

🪔 https://luminiscencies.com/2020/11/02/la-kali-yuga-swami-satyananda-saraswati/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: