luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Una manera de crear el nostre estat de ser/A way to create our state of being/Una forma de crear nuestro estado de ser

Reflexió de la Setmana  4 de desembre de 2021  

Una manera de crear, el nostre estat de ser

Pel que sembla, l’estrès que acompanya la vida moderna, habita a tots els racons de la nostra consciència i en tots els aspectes de la nostra vida.
Moltes persones consideren que tenir la capacitat de relaxar-se a voluntat és en ell mateix una conquesta. Fer que la meditació sigui una part natural de la nostra vida, amb els beneficis pràctics, és la forma més profunda de relaxació.
Els pensaments conscients sorgeixen de la veritat de qui i de què som, i requereixen l’esforç de recordar i recordar-nos amb amabilitat que som éssers eterns i que la nostra veritable naturalesa és pacífica i amorosa.
Quan romanguem connectats amb el nostre veritable estat conscient, l’energia que compartim amb altres a través dels nostres pensaments, sentiments i actituds estarà tenyida d’acceptació, afecte i compassió (tres de les expressions que pot adoptar el nostre amor).
Al passar el temps, després d’adquirir més experiència en estar conscients, s’imposaran models de pensament positiu amb una potència que no podrà ser disminuïda, malgrat les situacions o les persones amb les què ens trobem.

Extracte del llibre:
A la llum de la meditació,
Una guia per a meditar,
i assolir el desenvolupament espiritual,
Ed. Kier
Mike George

Week Reflection december 4 ,  2021  

A way to create, our state of being

Apparently, the stress that accompanies modern life, inhabits all corners of our consciousness and in all aspects of our life.
Many people consider that having the ability to relax at will is in itself a conquest. Making meditation a natural part of our life, with its practical benefits, is the deepest form of relaxation.
Conscious thoughts arise from the truth of who and what we are, and require the effort to remember and gently remind ourselves that we are eternal beings and that our true nature is peaceful and loving.
When we stay connected to our true conscious state, the energy we share with others through our thoughts, feelings, and attitudes will be tinged with acceptance, caring, and compassion (three of the many expressions our love can take).
Over time, after gaining more experience in being aware, positive thinking patterns will prevail with a potency that cannot be diminished, regardless of the situations or people we encounter.

Excerpt from the book:
In the light of meditation,
A guide to meditating,
and achieve spiritual development,
Ed. Kier
Mike George

Reflexión de la Semana  4 de diciembre 2021  

Una forma de crear, nuestro estado de ser

Al parecer, el estrés que acompaña a la vida moderna, habita en todos los rincones de nuestra conciencia y en todos los aspectos de nuestra vida.
Muchas personas consideran que tener la capacidad de relajarse a voluntad es en sí mismo una conquista. Hacer que la meditación sea una parte natural de nuestra vida, con sus beneficios prácticos, es la forma más profunda de relajación.
Los pensamientos conscientes surgen de la verdad de quiénes y de qué somos, y requieren el esfuerzo de recordar y de recordarnos con amabilidad que somos seres eternos y que nuestra verdadera naturaleza es pacífica y amorosa.
Cuando permanecemos conectados con nuestro verdadero estado consciente, la energía que compartimos con otros a través de nuestros pensamientos, sentimientos y actitudes estará teñida de aceptación, cariño y compasión (tres de las muchas expresiones que puede adoptar nuestro amor).
Con el tiempo, después de adquirir mayor experiencia en estar conscientes, se impondrán modelos de pensamiento positivo con una potencia que no podrá ser disminuida, a pesar de las situaciones o de las personas con las que nos encontremos.

Extracto del libro:
A la luz de a meditación,
Una guía para meditar,
y alcanzar el desarrollo espiritual,
Ed. Kier
Mike George

Copyright © 2016 Asociación Espiritual Mundial Brahma Kumaris
C/Porta 9, Barcelona 08016
T. 34 93 4877667 —Web nacional:  www.brahmakumaris.es
Web internacional: www.brahmakumaris.org
Blog: brahmakumarisbarcelona.blogspot.com.es
Facebook: www.facebook.com/brahmakumarisbarcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: