luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Ment ocupada/Busy mind/Mente ocupada

🪔Si proveïm a la ment de motius constructius per a desenvolupar, la mantindrem ben ocupada en bons pensaments i no començarà a engegar la roda de pensaments aleatoris i recurrents que destrueixen l’energia de l’ànima, perquè no porten enlloc, només a l’esgotament mental.
Els pensaments positius son el millor beuratge que sana ment i cos. Trobar bons pensaments en cada moment, és un repte degut a les circumstàncies en què es troba actualment el món. Aquesta és una bona tasca per ocupar la ment.

🪔If we provide the mind with constructive reasons to develop, we will keep it busy with good thoughts and it will not start the wheel of random and recurring thoughts that destroy the energy of the soul, because they lead nowhere, only to mental exhaustion. .
Positive thoughts are the best potion that heals mind and body. Finding good thoughts at all times is a challenge due to the circumstances in which the world is currently. This is a good task to occupy the mind.

🪔Si proveemos a la mente de motivos constructivos para desarrollar, la mantendremos bien ocupada en buenos pensamientos y no empezará a poner en marcha la rueda de pensamientos aleatorios y recurrentes que destruyen la energía del alma, porque no llevan a ninguna parte, sólo al agotamiento mental.
Los pensamientos positivos son el mejor brebaje que sana mente y cuerpo. Encontrar buenos pensamientos en cada momento, es un reto debido a las circunstancias en las que se encuentra actualmente el mundo. Ésta es una buena tarea para ocupar la mente.

Los Mejores 77 Pensamientos Positivos para motivarse y mejorar el ánimo |  Saberimagenes.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: