luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Com lluernes/Like fireflies/Cómo luciérnagas

Les cuques de llum a la nit tenen una llum singular molt bonica i ens fan pensar en màgia quan som petits i potser també ens quedem bocabadats si els grans en veiem una munió en la foscor.

🪔Al Gita (escriptura Índia)hi ha escrit que la forma de Déu és més brillant que mil sols. Malgrat tot, no és així. El Pare és molt calmat, Ell ve i també us fa clamats. Així com el Pare és un punt de llum, les ànimes també son punts de llum, com lluernes.

La llum de l’ànima no la podem veure amb aquells ulls que perceben la llum física, només amb la visió divina, que és un privilegi que reben aquells que fan devoció intensa o meditació profunda, i, potser no tots poden tenir-la, doncs la clau la té Déu, i dóna aquella visió a qui li cal. Seria una impressió veure aquesta llum; poder veure a totes les ànimes guspirejant, seria com l’espectacle que donen les cuques de llum en alguns països(sembla ser tropicals). Però només seria això, una explosió de petites llumenetes guspirejant com les espurnes que es desprenen en els focs artificials quan l’atracció acaba, i res més. Potser fins i tot, no comprendríem que son ànimes. Ell ens ha dit que passaria d’aquesta manera i que només s’assoleix benefici recordant-Lo a Ell mentre es medita o simplement anem fent en el dia a dia.

Fireflies at night have a very beautiful singular light and they make us think of magic when we are little and perhaps we also gape if we older see a multitude of that in the dark.

🪔In the Gita (Indian script) it is written that the form of God is brighter than a thousand suns. However, this is not the case. The Father is very cool, He comes and makes you children cool too. Just as the Father is a point of light, souls are also points of light, like fireflies.

We cannot see the light of the soul with those eyes that perceive physical light, only with divine vision, which is a privilege that those who do intense devotion or deep meditation receive, and perhaps not everyone can have it, because the key has it God, and give that vision to those who need it. It would be an impression to see that light; to be able to see all the souls sparkling, it would be like the spectacle that fireflies put on in some countries (it seems to be tropical). But it would only be that, an explosion of little lights twinkling like the sparks that are given off in fireworks when the attraction ends, and nothing more. Perhaps we would not even understand that they are souls. He has told us that it would happen in this way and the benefit is only achieved by remembering Him while meditating or simply doing all in the from day to day.

Las luciérnagas por la noche tienen una luz singular muy bonita y nos hacen pensar en magia cuando somos pequeños y quizás también nos quedamos boquiabiertos si los mayores vemos una multitud de eso en la oscuridad.

🪔En el Gita (escritura India)está escrito que la forma de Dios es más brillante que mil soles. Sin embargo, no es así. El Padre es muy calmado, Él viene y también os hace calmados. Así como el Padre es un punto de luz, las almas también son puntos de luz, como luciérnagas.

La luz del alma no podemos verla con aquellos ojos que perciben la luz física, sólo con la visión divina, que es un privilegio que reciben aquellos que hacen devoción intensa o meditación profunda, y, quizás no todos pueden tenerla, pues la llave la tiene Dios, y da esa visión a quien la necesita. Sería una impresión ver esa luz; poder ver a todas las almas chispeando, sería como el espectáculo que dan las luciérnagas en algunos países (parece ser tropicales). Pero sólo sería eso, una explosión de pequeñas lucecitas centelleando como las chispas que se desprenden en los fuegos artificiales cuando la atracción termina, y nada más. Quizás incluso, no comprenderíamos que son almas. Él nos ha dicho que pasaría de esta forma y que sólo se logra beneficio recordándolo a Él mientras se medita o simplemente vamos haciendo en el día a día.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: