luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La Terra promesa/The Promised Land/La Tierra prometida

Hi ha una ètnia concreta que ha anat darrera d’aquella Terra promesa, però, de fet, totes les ètnies i civilitzacions han perseguit la perfecció. Com es pot perseguir alguna cosa que no es té ni idea que existeixi? Si no ha existit mai, com es pot recordar?, com es pot anhelar? Definitivament a d’haver existit en algun moment de la història del món humà.

🟣Feliços de veure als demés feliços; no hi haurà cap limitació, ni de llengua, color o terra.

El cor s’eleva quan comprèn que sí, que això ha existit. Vaig néixer amb aquest pensament i quan deixi aquest cos.., tenint la sort d’haver refermat la meva fe en això estudiant Raja Ioga antic de Bharat que Déu està ensenyant, me’n aniré amb aquesta visió d’un món perfecte, d’uns humans realment humans, per moltes atzagaiades que succeeixin, por moltes destrosses que s’esdevinguin ara, doncs estem al final d’una història que acabarà molt bé, perquè la continuïtat està garantida, anomenada Terra de la Veritat, o altrament dit, paradís. Ens n’anirem tots plegats havent canviat la consciència.

There is a specific ethnic group that has been going behind that Promised Land, but, in fact, all ethnic groups and civilizations have pursued perfection. How do you go after something that you have no idea exists? If it has never existed, how can it be remembered? How can it be longed for? It definitely must have existed at some point in the history of the human world.

🟣Happy to see others happy; there will be no limitation, not of language, color or land.

The heart rises when it realizes that yes, this has existed. I was born with this thought and when I leave this body.., having the luck to have reaffirmed my faith in this by studying ancient Raja Yoga of Bharat that God is teaching, I will leave with this vision of a perfect world: some humans, really humans, for many follies that happen, no matter how much damage happens now, because we are at the end of a story that will end very well, because continuity is guaranteed, called the Land of Truth, or in other words, paradise. We will go away all leave together having changed consciousness.

Hay una etnia concreta que ha ido detrás de esa Tierra prometida, pero, de hecho, todas las etnias y civilizaciones han perseguido la perfección. ¿Cómo perseguir algo que no se tiene ni idea de que exista? Si nunca ha existido, ¿cómo se puede recordar?, ¿cómo se puede anhelar? Definitivamente debe haber existido en algún momento de la historia del mundo humano.

🟣Felices de ver a los demás felices; no habrá ninguna limitación, ni de lengua, color o tierra.

El corazón se eleva cuando comprende que sí, que esto ha existido. Nací con este pensamiento y cuando deje este cuerpo.., teniendo la suerte de haber reafirmado mi fe en esto estudiando Raja Yoga antiguo de Bharat que Dios está enseñando, me iré con esta visión de un mundo perfecto, de unos humanos realmente humanos, por muchos desatinos que sucedan, por muchos destrozos que acontezcan ahora, pues estamos al final de una historia que acabará muy bien, porque la continuidad está garantizada, llamada Tierra de la Verdad, o dicho de otra manera, paraíso. Nos iremos todos juntos habiendo cambiado la conciencia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: