luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Encegats/Blindeds/Cegados

Quan recuperes la vista.., et sents molt agraït.

SLOGAN: Digueu “El meu Baba” des del cor, i els vostres ulls que han estat tancats per Maia fent-vos inconscients, s’obriran.

Ba-ba.., és la forma que tenen els nens petits de balbucejar les primeres síl·labes, que la gent hem interpretat com una forma bàsica de dir papa, que els petitons usen per expressar-se.., potser molt lluny de la seva intenció. El cas és que a la Índia, aquest és el nom que se Li atorga a Déu quan hi ha una relació intensament estreta de Pare i fill. Reconèixer a Déu d’aquesta forma i parlar-hi amb tanta intimitat, fa que el cor (de l’ànima) entengui i faci seva aquesta familiaritat. Ja no hi han barreres ni pedestals que ens allunyin d’Ell. Els ulls encegats d’incredulitat s’han obert per fi i l’ànima dansa.

When you regain your sight.., you feel very grateful.

SLOGAN: When you say, “My Baba” from your heart, and your eyes that have been closed by Maya making you unconscious, will open.

Ba-ba.., is the way that small children have of babbling the first syllables, that people have interpreted as a basic way of saying papa, that the little ones use to express themselves.., perhaps very far from their intention. The point is that in India, this is the name given to God when there is an intensely close relationship of Father and son. Recognizing God in this way and speaking with such intimacy makes the heart(of the soul) understand and make this familiarity its own. There are no more barriers or pedestals to keep us from Him. Eyes blinded with disbelief have finally been opened and the soul dances.

Cuando recuperas la vista.., te sientes muy agradecido.

SLOGAN: Decid “Mi Baba” desde el corazón, y vuestros ojos que han sido cerrados por Maya haciéndoos inconscientes, se abrirán.

Ba-ba.., es la forma que tienen los niños pequeños de esbozar las primeras sílabas, que la gente hemos interpretado como una forma básica de decir papá, que los pequeñitos usan para expresarse.., quizás muy lejos de su intención. El caso es que en la India, éste es el nombre que se le otorga a Dios cuando hay una relación intensamente estrecha de Padre e hijo. Reconocer a Dios de esta forma y hablar con tanta intimidad, hace que el corazón (del alma) entienda y haga suya esta familiaridad. Ya no hay barreras ni pedestales que nos alejen de Él. Los ojos cegados de incredulidad se han abierto al fin y el alma danza.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: