luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Tot passarà/Everything will pass/Todo pasará

CANÇÓ/SONG/CANCIÓN

गाना/Cançó/Song/Canción Kavi Pradeep utilizada por Brahma Baba para la meditación durante las clases en Brahma Kumaris.
Letrista Kavi Pradeep-Cantante(s) Geeta Dutt Música Avinash Vyas Film – Naagmani(1957).

आज नहीं तोह कल, बिखरेंगे यह बादल/Si no és avui, aleshores demà, aquests núvols es dispersaran/If not today then tomorrow these clouds will disperse/Si no es hoy, entonces mañana, estas nubes se dispersarán

Aquesta és una cançó molt dolça i injectada d’esperança per quan el desànim apareix, fruit d’una acumulació de successos i estats mentals que trenquen l’harmonia de l’ànima. Ens podem trobar totalment aclaparats en algún moment, doncs la experiència de vida està farcida d’esdeveniments uns plaents i d’altres no tant. La música cobreix, de vegades, un espai de meditació, doncs té la capacitat de transportar-nos en un segon a experiències del rang més alt que es donen en el punt més àlgid de una bona meditació. Per això se’ns recomana que quan la tristesa aparegui… fem sonar la melodia que sigui capaç d’alçar l’ànim. Aquesta és una d’elles, al menys per a mi: em transporta a la infantesa, a aquelles cançons infantils que ens feien saltar contents i alegres. És bo recordar moments en que ens hem oblidat de tot i alhora ens hem sentit pertànyer a tot.

This is a very sweet song and injected with hope for when discouragement appears, the result of an accumulation of events and mental states that break the harmony of the soul. We can find ourselves totally overwhelmed at some point, because the experience of life is full of events, some pleasant and others not so much. Music sometimes covers a space of meditation, as it has the ability to transport us in a second to experiences of the highest range that occur at the peak of a good meditation. That is why it is recommended that when sadness appears… we make melody sound that is capable of lifting our spirits. This song is one of them, at least for me: it takes me back to childhood, to those nursery rhymes that made us jump happily and happily. It is good to remember moments when we have forgotten everything and at the same time we have felt we belong to everything.

800 canciones infantiles para imprimir y descarga

Ésta es una canción muy dulce e inyectada de esperanza para cuando el desánimo aparece, fruto de una acumulación de sucesos y estados mentales que rompen la armonía del alma. Nos podemos encontrar totalmente abrumados en algún momento, pues la experiencia de vida está repleta de eventos unos placenteros y otros no tanto. La música cubre, en ocasiones, un espacio de meditación, pues tiene la capacidad de transportarnos en un segundo a experiencias del rango más alto que se dan en el punto más álgido de una buena meditación. Por eso se nos recomienda que cuando la tristeza aparezca… hagamos sonar la melodía que sea capaz de levantar el ánimo. Ésta es una de ellas, al menos para mí: me transporta a la infancia, a esas canciones infantiles que nos hacían saltar contentos y alegres. Es bueno recordar momentos en que nos hemos olvidado de todo y al mismo tiempo nos hemos sentido pertenecer a todo.

Las canciones infantiles – Educación Constructivista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: