luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Imagina el món que vols/Imagine the world you want/Imagina el mundo que quieres

Qualsevol mirada subtil del que ens envolta, ens pot transportar a un món imaginari, que de fet no ho és tant, doncs, qualsevol cosa imaginada és una cosa existida, ja que allò que no existeix no es pot imaginar. Imagina… i crearàs el món que viu al teu subconscient.

Any subtle look at what surrounds us can transport us to an imaginary world, which in fact is not so much, since anything imagined is something that existed, since what does not exist cannot be imagined. Imagine… and you are going to create the world that lives in your subconscious.

Cualquier mirada sutil de lo que nos rodea, nos puede transportar a un mundo imaginario, que de hecho no lo es tanto, pues cualquier cosa imaginada es algo existido, ya que lo que no existe no puede imaginarse. Imagina… y vas a crear el mundo que vive en tu subconsciente.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: