luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

La flor més bella/The most beautiful flower

Quan mires una flor extremament bella que mai havies vist, et concentres en la bellesa dels seus pètals i en el conjunt que ha format aquella obra d’art natural, i sents la fragància exòtica que es desprèn d’ella. El mateix passa quan contemples la bellesa de Déu; t’oblides de totes les resistències que El volen negar, sents la Seva fragància pura i el cor de l’ànima s’omple de la Seva bondat. Et contagies de la Seva generositat i de sobte el cor se’t torna generós com Ell, i contemples el món i tot el que conté com si tot formés part de tu mateix. Aquesta és la meravella de vèncer totes les resistències, i aquesta meravella és obra de Déu.

When you look at an extremely beautiful flower that you have never seen before, you focus on the beauty of its petals and the whole that has formed that natural work of art, and you feel the exotic fragrance that comes from it. The same thing happens when you contemplate the beauty of God; you forget all the resistances that want to deny Him, you feel the pure fragrance of Him and the heart of the soul is filled with the goodness of Him. You are infected by his generosity and suddenly your heart becomes generous like Him, and you look at the world and everything in it as if it were all part of yourself. This is the wonder of overcoming all resistance, and that wonder is the work of God.

Cuando miras una flor extremadamente hermosa que nunca habías visto, te concentras en la belleza de sus pétalos y en el conjunto que ha formado aquella obra de arte natural, y sientes la fragancia exótica que se desprende de ella. Lo mismo ocurre cuando contemplas la belleza de Dios; te olvidas de todas las resistencias que Lo quieren negar, sientes Su fragancia pura y el corazón del alma se llena de Su bondad. Te contagias de Su generosidad y de repente el corazón se te vuelve generoso como Él, y contemplas el mundo y todo lo que contiene como si todo formara parte de ti mismo. Ésta es la maravilla de vencer todas las resistencias, y esa maravilla es obra de Dios.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: