luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Un sentit de la vida/A sense of life/Un sentido de la vida

Els que tenen amor per Déu, ho tenen tot, no els manca res.

🟣 L’amor de Déu és la “vostra propietat”. Si no hi ha amor, llavors la vostra vida és sense vida i sense llar.

Quan no hi ha amor per Déu, la vida es desenvolupa com un relat ple d’incògnites. Ens passen coses contínuament que s’han de resoldre, som els únics protagonistes i la llar ens la anem fent dins nostre perquè hi ha una solitud incompresa, com, potser, els que son òrfens. Però si hi ha consciència de pertinença al Pare.., sí, també haurem de resoldre coses, però ja no hi haurà aquella sensació de solitud, de desempara. La vida té sentit quan hi ha amor veritable i també hi ha el confort d’una llar dins el cor.

Those who have love for God have everything, they lack nothing.

🟣 God’s love is “you property”. If there is no love, then your life is lifeless and homeless.

When there is no love for God, life unfolds like a story full of unknowns. Things continually happen to us that need to be resolved, we are the only protagonists and we are making a sad home within ourselves because there is a misunderstood loneliness, like, perhaps, those who are orphans. But if there is awareness of belonging to the Father…, yes, we will also have to resolve things, but there will no longer be that feeling of loneliness, of helplessness. Life makes sense when there is true love and there is also the comfort of a home within the heart.

Los que tienen amor por Dios, lo tienen todo, no les falta nada.

🟣 El amor de Dios es “vuestra propiedad”. Si no hay amor, entonces su vida es sin vida y sin hogar.

Cuando no existe amor por Dios, la vida se desarrolla como un relato lleno de incógnitas. Nos pasan cosas continuamente que deben resolverse, somos los únicos protagonistas y el hogar nos lo vamos haciendo dentro de nosotros porque hay una soledad incomprendida, como, quizás, los que son huérfanos. Pero si hay conciencia de pertenencia al Padre.., sí, también deberemos resolver cosas, pero ya no habrá esa sensación de soledad, de desamparo. La vida tiene sentido cuando hay verdadero amor y también existe el confort de un hogar dentro del corazón.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: