luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

On ens duen els pensaments/Where thoughts take us/Donde nos llevan los pensamientos

Durant la vida, el tipus de pensament ens condiciona. En el moment d’anar-nos-en d’aquí.., també.

🟣 Els pensaments que tingueu al final, us portaran al vostre destí.

Si al llarg de la vida, ens hem sentit una mica guiats o empesos per alguna energia que no compreníem.., en el moment precís de deixar el cos, podem fer alguna cosa veritablement potent. Si som capaços de mantenir un pensament determinat i no distreure’ns per la por al desconegut o la por de perdre els “paisatges” estimats, allò que mantindrem al nostre pensament serà el nostre destí immediat. Aquest és el comandament que Déu diu que tenim a les nostres mans.

During life, the type of thought conditions us. At the moment of leaving here…, too.

🟣 The thoughts you have at the end will take you to your destination.

If throughout life, we have felt a little guided or pushed by some energy that we did not understand…, at the precise moment of leaving the body, we can do something truly powerful. If we are able to hold a certain thought and not get distracted by the fear of the unknown or the fear of losing the “landscapes” we love, what we will keep in our thoughts will be our immediate destiny. This is the command that God says we have in our hands.

Durante la vida, el tipo de pensamiento nos condiciona. En el momento de irnos de aquí.., también.

🟣 Los pensamientos que tengáis al final, os llevarán a vuestro destino.

Si a lo largo de la vida, nos hemos sentido un poco guiados o empujados por alguna energía que no comprendíamos.., en el momento preciso de dejar el cuerpo, podemos hacer algo verdaderamente potente. Si somos capaces de mantener un pensamiento determinado y no distraernos por el miedo a lo desconocido o el miedo a perder los “paisajes” queridos, lo que mantendremos en nuestro pensamiento será nuestro destino inmediato. Éste es el mando que Dios dice que tenemos en nuestras manos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: