luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Com Déu/Like God/Como Dios

Si un ésser humà digués: -jo l’ànima us estic explicant- ens sentiríem formar part d’una gran família que té un Gran Pare que ja ens ha dit ser igual que nosaltres com a Ànima. Llavors, cap guerra podria entrar en una posibilitat real. Cap ànima humana o Divina és més gran que l’altra.

If a human being said: -I the soul am explaining to you- we would feel part of a great family that has a Great Father who has already told us that He to be the same as us as a Soul. So no war could come into a real possibility. No human or Divine soul is greater than the other.

Si un ser humano dijera: -yo el alma os estoy explicando- nos sentiríamos formar parte de una gran familia que tiene un Gran Padre que ya nos ha dicho ser igual que nosotros como Alma. Entonces, ninguna guerra podría entrar en una posibilidad real. Ninguna alma humana o Divina es mayor que la otra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Març 2, 2022 by in Cocinando amor and tagged , , , , , , , , , .
A %d bloguers els agrada això: