luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Circunstàncies/Circumstances/Circunstancias

El miratge es desplega davant dels ulls; tot i que pot esdevenir un paisatge meravellós, sempre serà enganyós i canviant. Per això cal tenir la ment oberta i entendre que tot dependrà del moment, en què es trobi cadascú, que es puguin esvair les brumes i contemplar la realitat, la veritat. Mantenir la calma en qualsevol circunstància capacitarà a qualsevulla per ser conductor experimentat de la seva pròpia vida

The mirage unfolds before the eyes; although it can become a wonderful landscape, it will always be deceptive and changing. That is why you have to have an open mind and understand that everything will depend on the moment, in which each one is, that the mists can vanish and contemplate reality, the truth. Remaining calm in any circumstance will enable anyone to be an experienced driver of their own life.

El espejismo se despliega delante de los ojos; aunque puede convertirse en un paisaje maravilloso, siempre será engañoso y cambiante. Por eso hay que tener la mente abierta y entender que todo va a depender del momento, en que se encuentre cada uno, que se puedan desvanecer las brumas y contemplar la realidad, la verdad. Mantener la calma en cualquier circunstancia capacitará a cualquiera para ser conductor experimentado de su propia vida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: