luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Servir-se a si mateix/Serve yourself/Servirse a sí mismo

No hi ha com servir-se a si mateix per estar ben servit. També d’aquesta manera podré tenir consideració pels demés. Si tinc consideració per a mi mateix, tindré una bona eina per tenir consideració pels altres.

DHARNA: Feu-vos tan sense ego i humils com el Pare. Serviu-vos a vosaltres mateixos. No mostreu ego en cap situació.

Quin món tan bonic tindríem sense que ningú atresorés l’ego i l’usés com a blasó de la seva personalitat! L’ego, com sabem.., és el «jo» que sóc, alterat i ple de ressentiment i orgull negatiu. De fet, l’únic orgull positiu és: considerar-se fill de Déu; de tal Pare tal fill. Ara, Ell ens diu que ens servim a nosaltres mateixos procurant fer créixer l’autèntic «jo».

✨🧡✨🧡✨🧡✨

There is nothing like serving yourself to be well served. Also in this way I will be able to have consideration for others. If I have consideration for myself, I will have a good tool to have consideration for others.

DHARNA: Become as egoless and humble as the Father. Serve yourselves. Do not show ego in any situation.

What a beautiful world we would have without anyone hoarding the ego and using it as the emblem of their personality! The ego, as we know, is the «me» that I am, altered and full of resentment and negative pride. In fact, the only positive pride is: to consider yourself a child of God; like father like son. Now, He tells us to serve ourselves by trying to grow the authentic «I».

✨🧡✨🧡✨🧡✨

No hay cómo servirse a sí mismo para estar bien servido. También de esta forma podré tener consideración por los demás. Si tengo consideración para mí mismo, tendré una buena herramienta para tener consideración por los demás.

DHARNA: Haceos tan sin ego y humildes como el Padre. Serviros a vosotros mismos. No mostréis ego en ninguna situación.

¡Qué mundo tan bonito tendríamos sin que nadie atesorara el ego y lo usara como blasón de su personalidad! El ego, como sabemos.., es el «yo» que soy, alterado y lleno de resentimiento y orgullo negativo. De hecho, el único orgullo positivo es: considerarse hijo de Dios; de tal Padre tal hijo. Ahora, Él nos dice que nos sirvamos a nosotros mismos procurando hacer crecer el auténtico «yo».


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: