luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Meditant per la pau/Meditting for peace/Meditando por la paz

Meditació guiada de 4:42 minuts

La pau és un valor que tenim afegit, com ho és la felicitat, com ho és l’amor……. Encara que no es pugui veure, és una cosa inherent a l’ànima, son valors inherents a l’ànima…….. Encara que els éssers humans no practiquin, no practiquem aquesta saviesa, hi és……. és un dret, un dret adquirit, només l’hem d’anar a buscar al nostre interior…… és el valor afegit que té la humanitat per moltes guerres, per moltes coses que no ens agradin que fem els éssers humans, en el fons tenim tots els valors, només els hem de deixar sortir…….. Per uns moments ens apartem del dia a dia……. respirem profundament…….. Ara intentem sentir aquest valor que tenim de la pau, avui enfoquem-nos en la pau, que ens fa falta……. La pau està a dins….. s’ha de fer sortir, s’ha d’invocar…… Deixem que vagi augmentant aquesta sensació de pau, deixem que vagi augmentant….. que vagi posant-se a les parets del nostre ésser interior, com es posa la rosada a la matinada a les flors, als pètals de les flors…..

✨✨✨✨✨

Peace is a value that we have added, as is happiness, as is love……. Although it cannot be seen, it is something inherent to the soul, they are values inherent to the soul…….. Although human beings do not practice, we do not practice this wisdom, it is there……. it is a right, an acquired right, we only have to go to look for it within ourselves… it is the added value that humanity has for many wars, for many things that we do not like that we human beings do, actually, we have all the values, we just have to let them out…. …. For a few moments we depart from the day to day……. we breathe deeply…….. Now we try to feel this value that we have of peace, today we focus on peace, which we need……. Peace is within… we have to make it arise, we have to invoke it… Let this sensation of peace increase, let it increase… let it set on the walls of our inner being, as the dew sets in the morning in the flowers, in the petals of the flowers…

✨✨✨✨✨

La paz es un valor que tenemos añadido, como lo es la felicidad, cómo lo es el amor……. Aunque no se pueda ver, es algo inherente al alma, son valores inherentes al alma…….. Aunque los seres humanos no practiquen, no practicamos esta sabiduría, está ahí……. es un derecho, un derecho adquirido, sólo tenemos que ir a buscarlo a nuestro interior…… es el valor añadido que tiene la humanidad por muchas guerras, por muchas cosas que no nos gusten que hagamos los seres humanos, en el fondo tenemos todos los valores, sólo debemos dejarlos salir…. …. Por unos momentos nos apartamos del día a día……. respiramos profundamente…….. Ahora intentamos sentir este valor que tenemos de la paz, hoy nos enfocamos en la paz, que nos hace falta……. La paz está dentro….. hay que hacer la surgir, hay que invocarla…… Dejemos que vaya aumentando esta sensación de paz, dejamos que vaya aumentando….. que vaya poniéndose en las paredes de nuestro ser interior, como se pone el rocío por la mañana en las flores, en los pétalos de las flores…….

✨✨✨✨✨

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Març 9, 2022 by in Meditaciones guiadas and tagged , , , .
A %d bloguers els agrada això: