luminiscències 2013/2023

Tu pensamiento construye tu realidad

Honestedat/Honestity/Honestidad

Amb la sinceritat interior

Quan hi ha sinceritat al cor ❤️ , les coses surten bé. Els pensaments, les paraules, les actituds estan aleshores filades al collaret de l’honestedat i no generen recels ni sospites al cor de ningú.
Què ens cal per ser així? Com ja he expressat, només senzillesa, però també, una mica més de confiança en un mateix, doncs d’aquesta manera no haurem d’usar subterfugis ni disfressarem les intencions. I ens caldrà l’ingredient més important: la força que dóna estimar a Déu. Aleshores ja podrem “volar” per damunt dels obstacles.

With inner sincerity

When there is sincerity in the heart ❤️, things go well. The thoughts, the words, the attitudes are then woven into the necklace of honesty and do not generate misgivings or suspicions in anyone’s heart.
What do we need to be like this? As I have already expressed, only simplicity, but also, a little more self-confidence, because in this way we will not have to use subterfuge or disguise our intentions. And we will need the most important ingredient: the strength that comes from loving God. Then we can already “fly” over the obstacles.

Con la sinceridad interior

Cuando hay sinceridad en el corazón ❤️, las cosas van bien. Los pensamientos, las palabras, las actitudes se tejen entonces en el collar de la honestidad y no generan recelos ni sospechas en el corazón de nadie.
¿Qué necesitamos para ser así? Como ya he expresado, solo sencillez, pero también, un poco más de confianza en uno mismo, porque así no tendremos que usar subterfugios ni disfrazar nuestras intenciones. Y necesitaremos el ingrediente más importante: la fuerza que proviene de amar a Dios. Entonces ya podemos “volar” sobre los obstáculos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: